Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-02-09

 

Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől

2012. február 09.
© Greg Giles


Message from the Galactic Federation of Light 2/9/12 
A telepátia az az eszköz, mellyel az emberiség felemelkedett tagjai érintkezésbe lépnek egymással [kommunikálnak] majd a jövőben. Van választásotok, hogy élőszóban, vagy telepatikusan szeretnétek-e kommunikálni, mely függ annak a személyétől, akivel értekeztek, azonban elmondjuk nektek, hogy sok különböző fajtájú lénnyel fogtok beszélni, és nem minden lény képes élőszóban érintkezni veletek, illetve a nyelvi korlátoknak szigorú megkötései vannak. Amikor valaki a telepátia eszközeivel érintkezik, képes kihasználni a beépített fordító technológia előnyeit, amelyben könnyedén lefordíthattok bármilyen nyelvet a világegyetemben, épp, mintha valaki anyanyelveteken kommunikálna veletek. Természetesen nem fog az összes emberi típusú lény az anyanyelveteken beszélni, hiszen számos különböző nyelv létezik szerte világukban is.

A sok megtestesülésen keresztül sok eltérő nyelvet tanultatok meg, és ez a tudás biztonságosan megőrzésre került memória bankjaitokban, majd a megfelelő időben visszaadják nektek. Lesz választásotok, hogy e nyelvek bármely módján lépjetek érintkezésbe, hiszen az a lény, akivel kommunikáltok, szintén a választott nyelvére lefordított gondolataitokat fogadja. Ez az előnyben részesített módja a Fény Galaktikus Szövetségének, illetve a kozmosz nagy részében mindenütt erre a jobban kedvelt módszerre fogtok lelni. El tudjátok képzelni, hogy itt a Földön milyen sok felépített korlátot fognak könnyedén lebontani, ha egyszer képesek vagytok könnyedén és hatékonyan kommunikálni egymással? Ez a sok változás közül az egyik, amit az emberiség számára tartogatnak az elkövetkezendő napokban, és alig várjuk, hogy veletek e fejlett kommunikációs módszerrel beszéljünk. A kommunikáció hiánya oly sok viszály [konfliktus] és küzdelem oka volt itt a harmadik dimenziós világban, és figyelmesen tanulmányoztuk e hatékony kommunikáció hiányából származó problémákat. Új kommunikációs eszközöket látunk csodálatos fejlesztésként, mely nagyban hasznára válik új társadalmatoknak.

Folytatva a jelenlegi ügyeitekre vonatkozó dolgokkal, ahogyan említettük, intézkedtünk a sötétek titkos szövetkezésének vezető tagjainak őrizetbe vételéről, akik kigondoltak és terveket szőttek a Föld népe ellen sok évszázadon keresztül. Ez az esemény ütemterv szerint folytatódik le, és látjuk az ügyeket gyorsan és hatékonyan előre haladni késlekedés nélkül. Ismételten, elmondjuk nektek, hogy ezeket az eseményeket az egész világra kiterjedően [globálisan] fogják közvetíteni a televízióban, és ahogy érezzük, nagyon fontos lépés az emberiségnek meglátni, hogy végül szabadok a sötét uralkodók karmaitól, akik hatékonyan összeesküdtek, hogy sok évig az emberiséget elnyomják. Ezen akadályok eltávolításával szabadon megtapasztaltok majd egy fellendülést fejlődésetekben, és épp ez az, amit majd átéltek. Sok új technológia kerül számotokra bemutatásra, és érezzük, hogy közületek sokan fognak csodálkozni azon, amit tartogatnak számotokra. Készülékeket fogunk megosztani veletek, ami jelenlegi életetek minden jellegét gyakorlatilag jobbá teszi, és oly sokkal több időt és szabadságot hagy nektek, hogy alkotó és élvezetes vágyaitok bármelyikét és mindegyikét űzzétek.

Új módokat mutatunk majd be nektek az ételetek elkészítésére, és ily módon ételetek biztonságos és egészséges lesz, mialatt „eszközötöket” [testeteket] a helyes energiával és tápanyagokkal tápláljátok, melyekre ma ki vagytok éhezve. A ma sokatok által fogyasztott étel szándékosan kemikáliákkal és más adalékanyagokkal vannak elvetve, hogy visszafojtsák növekedéseteket, és akadályozzák mentális képességeitek fejlődését. Ezeket az ételeket a felemelkedés elleni étkeknek hívhatnátok, mivel valóban ez volt e sötétek fő összpontosítása. Testetek is egyfajta reneszánszt élvez majd, hiszen szabadon megfiatalodhat természetes állapotába, mely messze egészségesebb és hathatósabb a mainál, és a fejlett gyógyító technológiákkal társítva, visszatér eszményi képességéhez. Micsoda öröm lesz ez mindnyájatok számára, hogy testetek hihetetlenül erős és egészséges lesz, és úgy működik majd, mint egy tökéletesen működő gép, mely megengedi nektek a szabadságot, hogy élvezzétek új életeteket úgy, ahogyan azt arra szánták.

Ez az egyik a sok terv közül, mely megindul, amikor az ösvények végül megtisztulnak újraegyesülésünkért. Ma, földi szövetségeseinkkel együtt, folyamatosan keressük ezt a feladatot, és számotokra nagyon izgalmas jelentenivaló híreink lesznek igen hamarosan az elkövetkezendő napokban. Ez a nap elkerülhetetlen, és gyorsan közeleg. Legyetek felkészülve az azonnal meginduló változásokra azoknak az őrizetbe vételének hírére, akik visszatartottak titeket attól, hogy utatokat megtapasztaljátok úgy, ahogyan az elérhető volt számotokra sok éven át. Az idő foglyai voltatok – ha akarjátok – és jelenleg olyan életet tapasztaltok, mely nem egyenlő utatok hosszával. Ez olyan, mintha valaki szorosan az óra mutatójának markában tartana, mely irányítja utatokat, ám többé nem, meglátjátok ennek az órának mutatóit szabadon és gyorsan pörögni, civilizációtokat a jövőbe hajtva.

Ezek a változások gyorsan érkeznek majd, és ezek a változások sebesen folytatódnak gyors egymásutánban. Csodálkozni fogtok, milyen gyorsan és hatékonyan történhet igazi változás, ahogy mindnyájan oly lecsendesedettek voltatok, hogy aludjatok, hiszen világotokban a változások olyan lassan jöttek el, vánszorogva éveken át, szinte általatok teljesen észrevétlenül haladva. Ez volt a sötétek működési modellje, hiszen éveken át féltek változást előidézni, mivel a legnagyobb aggodalmuk az volt, hogy felébresztenek titeket szendergésetekből, és tudatosan felismeritek, hogy oly sok éven át mesterkedtek pontosan az orrotok előtt. Napirendjüknek vége, terveiket most leállítják, ahogy ti, a Föld népe felébredt, és most közületek oly sokan látják, hogy mit szőttek, és ti is részt vesztek a legfontosabb tettben, amit épp most tehettek, és ez az, hogy ezt az információt fivéreitekkel és nővéreitekkel megosztjátok. Ebben az információban hatalom van, és a sötétek ezért bocsátkoztak összeesküvésbe eonokon át, hogy elhallgassanak előletek annyi információt, amennyit tudtak, és megosszanak világotokból annyit, amennyit tudtak.

Szigorú korlátozásotok napjai az úton szintén a végéhez közeleg, és sok férfit és nőt látunk gyönyörű bolygótok minden részéről egyként egyesülni az előttünk álló napokban, amikor olyan könnyű lesz utazni bolygótok nagy távolságaiba, mint ahogy elsétáltok a helybéli üzletbe kenyérért. Ez az egyik ajándék, melyet tartogatunk számotokra, drágák, és közületek mindenki szabadon fogja élvezni ezt az adományt, és világotok bármely részére elutaztok, amiről még sosem álmodtatok, és annyi barátotokkal, vagy szerettetekkel töltötök el időt, melyet elmulasztottatok, vagy nemrégiben találkoztatok online társasági hálózataitokon, hiszen a ma köttetett barátságok nem lesznek sokáig karnyújtásotokon kívüliek. Közületek oly sokat látunk részt venni ezeken az örömteli találkozókon, és közületek szintén sokat látunk, akik örülnek Csillag Családjaitokkal való újraegyesülésnek, akiket oly nagyon hiányoltatok a sok év alatt mindvégig, míg távol voltatok. Néhányan közületek sok életidőig voltak távol, és ez az újraegyesülés nagyon örömteli lesz valóban számotokra, és csillag fivéreitek és nővéreitek számára. Ez a nap most csupán pillanatokra van. Folytassátok a csodálatos munkát, amit mindnyájan tesztek, hiszen ti vagytok azok, akik megtisztítjátok az ösvényt ezen újraegyesülés számára.

Ez mind veletek kezdődik, mint ahogy az összes folyamat is menetrendetek szerinti, és senki másé szerinti. Nem hangoztathatjuk ezt a pontot eléggé. A ti készültségetek elfogadni és megtapasztalni e változásokat, nem a mi felkészültségünkre vártok. Mi felkészültek vagyunk teljesíteni szerepünket már egy jó ideje. Jóllehet, nem erőltethetjük rá magunkat társadalmatokra, ha társadalmatok nem kellően felkészült minket elfogadni. Látjuk, Fénymunkásaink nagy lépéseket tesznek e vonatkozásban, és kemény munkátoknak és elhatározásotoknak köszönhetően az összes ilyen csodálatos változás világotok számára lehetséges lesz. Emiatt, hatalmas erőfeszítéseiteket nagyra értékeljük, és minden fivéretek és nővéretek, aki ma nemcsak azt tudja, amit tesztek, értesülni fog arról, amit mindnyájan teljesítettetek, és lehetővé tettetek. Emiatt büszkének kéne lenni magatokra, és az elkövetkező évekre megőrizhetitek kemény munkátok emlékét, és amit itt véghezvittetek. Mindnyájatoknak azt mondjuk, hogy a munka jól teljesítve! Ebből nélkületek egyik sem sikerült volna, és dicsérünk titeket hatalmas erőfeszítéseitekért!

Küldetésetek első állomása befejezéséhez közeleg, és hamarosan elkezditek majd megbízatásotok következő szakaszát, és biztosíthatunk titeket, hogy nagyon fogjátok élvezni új feladataitokat, hiszen küldetésetek legnehezebb állomásai most majd mögöttetek lesznek. Közületek sokan fognak velünk személyesen dolgozni, és nem számít, mi az új megbízatásotok, életetek nagyban megjavul a maihoz képest, és hozzájárul egy sokkal nagyszerűbb munka környezethez, és sokkal élvezetesebb általános élményhez mindnyájatok számára.

Legyetek jól, drága barátaim! Hamarosan veletek leszünk!

A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.
 
 
Csatornázta: Greg Giles
http://ascensionearth2012.blogspot.com/
 
All Galactic Channellings and translations available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://www.despertando.me/
 
 
 
Magyar nyelvre fordította: Clarissa
http://fenyvilag.blogspot.com/
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 12
Összes: 3092280
Hónap: 14845
Nap: 539