Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-02-18

 

 

Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől

2012. február 18.
Message from the Galactic Federation of Light 2/18/12


© Greg Giles
Számos program van, mely rövidesen megindul, amely az emberiséget egyként fogja összehozni e folyamatokon keresztül. Sok különböző programot fognak elindítani, melyben az emberek részt fognak venni a világ minden részéről és minden társadalmi helyzetből, oly sokat összehozva, mikor különben sosem lett volna lehetséges, hogy bármilyen körülmények között találkozzanak. Így, látjátok, milyen fontosak ezek a tervezetek világotoknak oly sok eltérő szinten? Nemcsak megkezdik majd világotok környezetszennyezésének létfontosságú kitisztítását és a többi fontos feladatot, hanem ki is javítják a háborúk és más eszközök által okozott sérüléseket, melyek oly sokatokat szétválasztott, és elkülönülve tartott.

A sötétek közül vannak, akik szándékosan terveket szőttek, hogy mindnyájatokat megosztva és elkülönülve tartsanak embertárs fivéreitek és nővéreitek többi részétől. Féltek attól, hogy egyként egyesültök, hiszen ez volt mindig a legnagyobb fenyegetés a hatalmukra. Ebben a gondolkodásban hibátlanok voltak, hiszen az emberiség egyként való egyesülése ma az, mely szétmállasztja hatalmukat, nem mássá, mint egy végtelen tervezéssé és kigondolássá, mely abszolút sehová sem viszi őket. Ez mind nektek köszönhető, az embereknek, hogy egyesültetek, és „nemet” mondtatok, és nem tűrjük ezt el többé, és nem hisszük el ugyanazokat a régi trükköket és beugratásokat. Tehát, közületek sokan vállaltatok aktív szerepet, hogy fivéreiteket és nővéreiteket e trükkökről és taktikákról értesítsétek, és az információ nyílt megosztásának tudható be az, mely megerősíti köteléketeket egyként, és látja a végét e korrupció és irányítás szűnni nem akaró „itt a piros, hol a piros” játékának.

Épp sok évvel ezelőttre tekintünk a múltatokban, és közületek oly sokat látunk elkülönítve oly sok fronton. Azok az ügyek, melyek szinte semmi különbséget nem jelentettek jóléteteknek, szabadságotoknak és túléléseteknek, mégis oly sokatokat vitt bele e trükkökbe, hogy elkülönítve tartsanak és a figyelmeteket lekötve tartsák. Közületek oly sokan töltöttétek el időtök és energiátok nagy részét az egymás közti küzdelemre, mialatt a rablólovagok ellopták pénzeteket, egészségeteket és szabadságotokat. Ma, oly sokatokat látunk, ahogy végül figyelmen kívül hagyjátok a figyelemelvonás játékát, és inkább figyelmeteket azoknak a hitvány tetteire összpontosítjátok, akik ellenetek forraltak és szőttek terveket oly sokáig. Ezért megtapsolunk titeket, és tisztelgünk erőfeszítéseitek előtt, hogy értesítitek szomszédjaitokat és véget vettek ennek az őrületnek. Ti mind oly nagy változást hoztatok, és szeretnénk, ha tudnátok, erőfeszítéseitek mennyire nagyra becsültek.

Sok változás most képes megindulni, most, hogy a sötétekből valók cselekedeteit fényetek megvilágítja. Igazi változást még nem tapasztaltak meg itt világotokban az ismert történelmetek egyikében sem. Inkább a változás csigalépésben vánszorgott, még tovább visszatartva titeket a fejlődésben, melyet jogosan meg tudtatok volna tapasztalni. Ez mind a terv része volt, hogy valaki más irányítása alatt tartsanak titeket. Most ezen irányításból kitörtök, és emiatt társadalmatok egy gyors fejlődés robbanását fogja átélni, melyet közületek itt egyikőtök sem látott, bármely legújabb megtestesüléseteken át.

Egy kis segítséggel világotokat képesek teljesen átalakítani, és át is fogják alakítani, azonban ez mind a ti erőfeszítéseiteknek köszönhető, hogy informáljátok magatokat, és intézkedjetek azok ellen, akik sanyargatnak titeket. Most látjátok, milyen fontos volt mindvégig, hogy magatokat társadalmatok belső működésére oktassátok, akár ezt az ismeretet a hatórási hírekben adták át, vagy nem? Tőletek függ, senki mástól, hogy e létfontosságú információ alternatív forrásaira rátaláljatok, és e szerint cselekedjetek, cselekedjetek, amivel bírtok. Mindegyikőtökre nagyon büszkék vagyunk e törekvések miatt, és biztosítunk titeket, hogy igen rövidesen meg fogjátok kapni a jutalmatokat az ilyen munkáért.

Sok területet látunk ledönteni, ahogy megkezdjük együtt sok tervezetünket. Nemcsak ti egyesültök újra embertárs fivéreitekkel és nővéreitekkel, akik oly elkülönültek voltak sokáig egymástól, hanem a csillagcsaládjaitokkal is újraegyesültök, akiktől szintén sokáig voltatok külön. Ez valóban egy családi újraegyesülés lesz sok szinten, és számos meglepetés van a tarsolyban számotokra az út mentén.

Örömünkre szolgál oly sokatok törekvése, akik kikövezik az utat megérkezésünkhöz, és meg szeretnénk köszönni nektek ez alkalommal kemény munkátokat és eltökéltségeteket, hogy világotokat egy jobbért megváltoztatjátok. Fáradozásaitok majd kifizetődnek, erről biztosítottak lehettek, és emberi családotok minden tagja nagyban fog hasznosulni a mai elkötelezettségetekből.

Ismételten, szeretnénk megindulni ezekkel a fontos tervezetekkel olyan gyorsan, amilyen gyorsan lehetséges, és látjuk, hogy az ösvények kielégítően tisztulnak meg ütemtervünknek megfelelően. Hamarosan bizonyos kulcs események kezdetét fogjátok látni, mely a sok párhuzamos tervezet elindításának az elsütő szerkezete lesz, és e tervezetek lesznek azok, melyek mindnyájatokat egy békés és kölcsönösen előnyös együttműködésben összehoz.

Kérlek, folytassátok fivéreitek és nővéreitek értesítését, hogy nincs ok félni tőlünk és megérkezésünktől, hiszen mi csupán azért vagyunk itt, hogy segítsünk emberi családunknak megtenni a sok szükséges fejlődést, mely látni fogja mindenhol az élet javulását szerte a bolygón. Az idő a változásra itt már régen elérkezett, azonban megtagadták tőletek ezt a lehetőséget. Többé nem fognak elutasítani titeket.

Közületek sokatokra számítunk, hogy a vétkes titkos Szövetkezés számos tagjának elkövetkező letartóztatását a bekövetkező dolgok igen pozitív jelének tekintik majd, és szeretnénk ezt a pozitív energiát meglovagolni, és véghezvinni bemutatkozásunkat bolygótok népének. Szükségünk van segítségetekre, hogy ezt a tervezetet sikerre vigyük, és bizonyosak vagyunk, hogy a helyzet magaslatára emelkedtek, ahogyan azt oly gyakran megtettétek. Nem lesztek egyedül erőfeszítéseitekben, hiszen egy hatalmas szövetséges fog hozzátok csatlakozni, mely a média vállalataitok részei. Évtizedek óta e média csatornákat egy nagyon hathatós eszközként használták irányításotokra, azonban most néhányuk arra foga használni hatalmát, hogy segítsék népeteket a sötétek karmaiból kiszabadulni. Ezt a szövetséget a két hathatós erő között, ti az emberek, és a média között egy megállíthatatlan erőként látjuk, mely a végét jelenti a titkos Szövetkezés uralmának és a világegyetem többi részétől való elkülönültségeteknek.

Az információ és az eszme [idea] szabad áramlása mindig oly életbevágó fogalom volt társadalmatoknak, és épp szemtanúi készültök lenni a teljes erejének, ahogy az igazság elfojtását végül feloldják az elkövetkező napokban. Világotokat elhelyezték, hogy egy nagy ugrást tapasztaljon meg a jövőbe, és majdnem mondható, hogy időutazók lesztek, akik bolygótok egy jövőbeli időszakába utaznak. A visszaszámlálás megkezdődött. Készítsétek fel magatokat a felemelkedésre!

Ez biztosan egy nagyon izgalmas szakasz történelmetekben sokatok számára, és izgatottak vagyunk, hogy veletek ennek az élménynek részesei lehetünk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy gondoskodjunk biztonságotokról e változások alatt mindvégig, és kérjük együttműködéseteket e számos tervezetben. Ez egy közösségi erőfeszítés lesz, mely nem hasonlatos semmihez, melyben azelőtt részt vettetek sokan, és az egész bolygótokról a lények hozzájárulnak egy s más módon egyazon cél megvalósításában. Ezt előtte sosem kísérelték meg itt a bolygótokon, és biztosak vagyunk abban, hogy világméretű együttes törekvéseiteket lejegyzik az új történelemkönyveitekben, és megőrzik történeteteket az elkövetkező évekre.

Közületek sokatokat látjuk, hogy szándékaitokat tudottá teszitek, miszerint szeretnétek részt venni e sok tervezetben, és nagyon örülünk reakciótoknak, melyet e közös tervezetek híre kapott. Az elkövetkező napokban további információ kerül tisztázásra számotokra e lehetőségekről, és minden kérdéseteket teljesen megválaszolják. Egyelőre, azt mondjuk, hogy e tervezetekből sok fog megtörténni világotok számos különböző részén. Mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, biztosítani fogjuk a fuvarozást e területekre, és vissza is hoznak azokra a területekre, amit lakni fogtok, miután munka műszakjaitok befejeződnek. Számos műszak lesz minden nap, és közületek elegendő számút látunk, aki hajlandó részt venni e tervezetekben, mely képessé tesz minket, hogy három műszakban dolgozzunk minden terv véghezvitele felé.

Számos különböző tervezet lesz elérhető számotokra, és szabadon kiválaszthatjátok majd azt a bizonyos tervezetet, mely a legjobban érdekel titeket. Minden területre kiképeznek, melyben szeretnétek részt venni, és azok a képességek, melyet kifejlesztetek, sosem veszítenek értékükből, hiszen oly sok más világ van, mely a szakértelmeteket fogja kívánni, miután e bolygót helyreállították őseredeti állapotába.

Számos előnye van a velünk való munkának, és alig várjuk, hogy e juttatásokat megbeszéljük veletek a megfelelő időben. Ezek a tervezetek hamarosan megindításra kerülnek, és nem lehet más út, és oly nagyon várjuk, hogy sokatokkal együtt dolgozzunk. A látóhatáron ezt a napot gyorsan látjuk közeledni, és oly nagyon várjuk, hogy közületek sokatokkal szemtől szemben találkozzunk, és hogy személyesebben tudjunk veletek beszélni.

Addig is, folytassátok a szép munkát, melyet mind tesztek, amely elvezet titeket a következő lépcsőfokra, hogy világotokat visszatérítsétek ahhoz az édenkerthez, mely hajdan volt. Kérlek, engedjétek meg nekünk a lehetőséget, hogy ily módon segítsünk titeket, és meglátjuk majd küldetésünk sikeres megvalósítását.

A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.


Csatornázta: Greg Giles


http://ascensionearth2012.blogspot.com/All Galactic Channellings and translations available at


http://peacelovelove.blogspot.com/


http://www.galacticchannelings.com/


http://www.despertando.me/

Magyar nyelvre fordította: Clarissa


http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044557
Hónap: 11002
Nap: 467