Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-03-16

 

Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől

2012. március 16.© Greg Giles


Message from the Galactic Federation of Light 3/16/12
Űrhajóink kivitelezése, melyeket az elkövetkező napokban többet fogtok látni, az, ami leírható egy fordított V-vel, vagy egy bumeráng alakú hajóval. Ezek az űrhajók nagyon nagyok lehetnek méretükben, feketék, egy sor nagy futó fénnyel a V alak mindkét szárnyának hosszán. A másik űrhajófajta, melyet el fogtok kezdeni látni egeiteken, kör alakú, színében világosabb, és elképzelhetitek, ha vennétek egy őszibarackot, kettévágnátok, és eltávolítanátok a magját. A magos rész lenne az űrhajó alja, ahogyan látható az égen.

Ez csupán két modell a sokféle hajónk közül, mellyel rendelkezünk, és fontosnak érezzük, hogy némi elgondolást nyújtsunk arról, mit keressetek, hiszen most megnöveljük az űrhajóink meglátásának számát és minőségét. Időben űrhajóink közismert ténnyé válnak majd számotokra, mivel meglehetősen gyakran fogunk átutazni világotokon, és feltűnni a talajszinten sűrűn, hogy találkozzunk azokkal, akik velünk fognak dolgozni, valamint mialatt bolygótok rendbetételén és felemelkedésére történő jobb előkészítésén dolgozunk.

E leírásokat a Fény Galaktikus Szövetsége hozta létre annak érdekében, hogy némi elképzelést adjanak arról, hogy néhány gyakran használatos hajónk hogyan jelenik meg. Közületek sokan fogtok felszállni ezekre az űrhajókra, mialatt velünk dolgoztok, és egy teljes túrát fogtok tenni belsejében és működésének és képességeinek folyamataiban bemutatják nektek. Szeretnénk, ha közületek annyian ismerkednétek meg űrhajóinkkal, ahányan lehetséges, azért, hogy a félelem ne képviseltesse magát leszállásunk alkalmával az egekből. Vannak néhányan közületek ez alkalommal, akik félnek a titkos Szövetkezés által üzemeltetett űrhajóktól, és biztosíthatunk titeket, hogy a titkos Szövetkezésnek nem lesz megengedve, hogy beavatkozzon terveinkbe a leleplezésnél és személyes munkakapcsolatunknál.

Közületek azok, akiket érdekel, hogy velünk dolgozzanak, abszolút semmi aggódni valójuk sincs semmilyen trükköt illetően a titkos Szövetkezés részéről. Biztonságotok a legnagyobb fontossággal bír számunkra, és minden szükséges lépést megteszünk, hogy biztosítsuk kényelmeteket. Bizonyított módszereink vannak a titkos Szövetkezés, és bármely katonai erejük kezelésére, melyek még mindig hozzájuk igazodnak, és ellenintézkedéseket fogunk foganatosítani a terveinkbe való beleavatkozás bármely kísérletére. Semmi aggódni valótok sincs, és ez tisztázódik majd számotokra, amikor közületek az elsők megkezdik a munkát velünk személyesen. Ezek az egyének világotoknak majd beszámolnak élményeikről, és az űrhajóink fedélzetén eltöltött időről bizonyítékokat fognak megosztani, és ez lesz jeletek, hogy minden rendben, és semmi félnivaló sincs.

Fokozatosan felfokozzuk toborzási programunkat, ahogy előrehaladtok, és közületek többen értesülnek arról, hogy bízzanak bennünk, és bizonyossá válnak biztonságukat illetően. Világotok minden sarkáról fogunk toborozni, hiszen érezzük, fontos emberi családotokat összehozni történelmetek ez idejében. Közületek sokan nemcsak először fognak találkozni másokkal más világokból, hanem a többiekkel is fogtok találkozni más országokból, melyeket sosem látogattatok meg előtte. Ez egy hatalmas lépés lesz világotok népének, mely közeledni fog egymáshoz oly sokkal oly különféle helyekről, melyek jelenlegi harmadik dimenziós állapototok elkülönültségének köszönhetően elkülönítve tartottak. Ezek a falak ledőlnek, és többé nem lesztek elkülönülve senkitől, akivel együtt szeretnétek lenni. Egy nép lesztek, és rendelkezni fogtok képviselettel a Galaktikus tanácsokon belül, egy fajként: az emberi fajként.

Voltak népek, melyek kihaltak történelmük folyama során, azonban ez nem fog megtörténni fajotokkal. Túl fogjátok élni, és folytatni fogjátok, hogy méltósággal boldoguljatok utatokon együtt, egy egyesült köznépként. Mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, itt vagyunk nagy számban, hogy segítsünk benneteket végigvinni e kihívást jelentő időket, és az emberi faj ragyogni fog pillanataiban együtt, és fennmarad, hogy megossza kultúráját, történelmét és történeteit mindenkivel szerte e világegyetemben. Ez vár népetekre, és együtt nem fogjuk megengedni semminek, hogy sorsotok útjába álljon. Lesznek meghódítandó hegyek, és eltávolítandó akadályok, azonban együtt el fogjuk végezni ezt a munkát, hogy lássátok fajotokat tovább élni, hogy megosszák történeteiket, mely történeteket ti fogjátok elmesélni.

A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.


Csatornázta: Greg Giles


http://ascensionearth2012.blogspot.com/All Galactic Channellings and translations available at


http://peacelovelove.blogspot.com/


http://www.galacticchannelings.com/


http://www.despertando.me/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa


http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kkkk - pppp

Ez nem a Fény Galaktikus Szövetségétől való !!!

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3062948
Hónap: 15205
Nap: 560