Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-03-27

 

Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől

2012. március 27.
© Greg Giles


Message from the Galactic Federation of Light 3/27/12
Szeretnénk elmondani, hogy alázatosak vagyunk Fénymunkásaink erőfeszítései miatt a területen, akik nagyon szorgalmasan dolgoznak közös céljaink felé. Szeretnénk megköszönni mindnyájatok erőfeszítéseit ügyeink támogatásában. Munkátok számos ösvényt tisztítanak meg, és látjuk a fényt közelegni az alagút végén. Kérlek, folytassátok az általatok végzett nagyszerű munkát, és együtt be fogjuk teljesíteni megbízatásainkat, és folytatjuk utunkat a jobb napok felé, miután elértük azt, amire mindannyian vágynak. Folytassátok minden egyes új napotokat, tudván, hogy olyannyira vagyunk közelebb küldetésünk beteljesítéséhez, hogy semmi sem akadályozhat meg bennünket célunk elérésében. Próbáljátok meg jelenlegi valóságotok ezen utolsó napjait úgy tekinteni, mint egy időt, hogy kiélesítsétek az általatok elsajátított összes új jártasságot és technikát. A gyakorlat teszi a mestert, ahogy tudjátok, és szeretnénk látni benneteket gyakorolni új jártasságotokat, hiszen ezek fognak benneteket messzire vinni, és nagyon hasznosak lesznek számotokra jövőbeli törekvéseiteknél.

Szinte itt az idő közületek azoknak, akik velünk fognak dolgozni, hogy szemtől szembe személyesen találkozzanak velünk. Alig várjuk e bemutatkozásokat, és erre a találkozóra történelmi eseményként tekintünk, melyet történelemkönyveitekben feljegyeznek majd az utókor és a jövő olvasói számára, hogy visszapillantsanak, és megtudják, hogy az első kapcsolatot hogyan létesítették égi szomszédjaitokkal. Közületek azokra, akik érintettek lesznek ebben a tervezetben, emlékezni fognak rájuk bátorságukért és erőfeszítéseikért, hogy ők voltak embertársaitok Útmutatói. Sok ajtó lesz nyitva bemutatkozásunkkor, és meg tudjuk kezdeni a munkát együtt egy békés együttműködésben. Számos ajándék van, melyet a barátságban felajánlunk, és sok technológia is van, melyet megoszthatunk veletek, amely szerfelett segíteni fog nektek, hogy előre haladjatok társadalomként. Idejétmúlt technológiákkal éltek elég hosszú ideje. Most van itt az ideje kultúrátoknak, hogy felzárkózzon oda, ahol lehetne utatok e pontján.

Azok az eszközök, melyeken utaztok, egy jelentősebb lépcsőfok számotokra, hiszen meg fogjuk osztani veletek űrutazási képességeinket, és képesek lesztek beutazni bolygótokat hozzávetőleg percek alatt, míg ellenben most ez nektek napokba telik jelenlegi [ingázási] utazási lehetőségeitek szintjén, mely világotok átlagpolgára számára elérhető. Számotokra a mozgás szabadságának engedélyezése nagyban fogja növelni együttes élményeteket, és világotokat oly nagyon közelebb hozza majd egymáshoz. Ezek a lehetőségek közelebb fognak benneteket vinni Galaktikus szomszédjaitokhoz is sok különböző csillagrendszerből és galaxisból. Mi vagyunk ezek a szomszédok, és e lehetőségek hoztak el minket hozzátok.

Semmit sem akarunk, a barátságotok kivételével. Ez minden, amit kérünk. Fogadjatok el minket barátaitokként és szomszédjaitokként, és hatalmas szolgálatot fogtok tenni társadalmatoknak, hiszen most van itt az idő mindnyájatok számára, hogy többet tapasztaljatok meg abból, amit a világegyetem nyújt nektek. Az őröket cserélik le, és ez az, amit társadalmatok számára tartogatnak, ahogy segítünk a sötétségből valók eltávolításában, akik felesküdtek egy napirendre, hogy rabszolgasorba döntsék és elszegényítsék világotok népét. Ez az ő küldetésük. Ez a folyamat a befejező szakaszait közelíti meg, ahogy minden rendszer távozik, és pillanatokra vagyunk a továbblépéstől e működésben és sok őrizetbe vételében azok közül, akik ellenetek szőttek összeesküvést. Ez a művelet hatalmas lesz, és társadalmi szerkezetetekbe messze és mélyen fog benyúlni, ahogy eltávolítjuk a mélyen gyökerező korrupciót szerte világotokban. Kérlek, legyetek türelmesek, hiszen terveinkkel előrehaladunk, és folytassátok ezen információ terjesztését, hogy előhírnökeiként lépjetek fel annak, ami egy fő média esemény lesz. Ez a tervünk, és arra számítunk, hogy akadály nélkül sül majd el.

Földi szövetségeseinkkel együtt nagy mennyiségű időt és erőfeszítést fektettünk bele e művelet tervezési szakaszaiba, és tervezzük, hogy továbbhaladunk tökéletes befejezése felé, tervezetével összhangban. Nincs szándékunkban megengedni e művelet bármely részén, hogy ne teljesítsük bármely oknál fogva, és minden név, mely listánkon van a letartóztatás és az azutáni bírói eljárás okán, őrizetbe kerül, amikor azt akarjuk, tökéletesen időbeosztásunkkal összhangban. Így fog ez a művelet kibontakozni, és lefolyni szó szerint, és se nem állítjuk meg, se nem lassítjuk le erőfeszítéseinket, míg minden név a listán ki nincs pipálva, ahogy eltávolítják őket társadalmatokból. Ez a művelet napokba, sőt még lehet, hogy hetekbe telik, azonban ezt csupán a letartóztatások mennyisége következtében mondjuk el, melyet véghezvisznek. Vannak korlátok arra vonatkozóan, milyen gyorsan tudunk eljárni, hiszen a forrásokat elvékonyítják majd, ahogy e letartóztatásokat szerte egész bolygótokon kiterjesztik majd.

Magabiztosak lehettek, hogy a sötétek és napjaik, hogy felettetek és világotok felett uralkodnak, e letartóztatásokkal véget érnek, és vigasztalást érezhettek az abbéli tudatban, hogy soha többé nem fogják megengedni nekik, hogy bűnt kövessenek el ellenetek, vagy társadalmatok ellen ismét. Számukra nincs második élet, ha egyszer őrizetbe vették őket. Nem fogják megengedni nekik, hogy ismét belépjenek társadalmatokba, és nem lesznek képesek belépni bármelyik társadalomba, míg teljesen nem rehabilitálták őket. Társadalmatok szabad lesz, hogy gyarapodjon és boldoguljon, és világotokban mindnyájan egy olyan szabadságot fogtok élvezni, melyet közületek sokan soha sem ismertetek. Ez van nektek, hogy alig várjátok, és szeretnénk, ha ez a megismerés megtartana titeket életetekben e kihívást jelentő időszakon való áthaladáson. Ez a nap most virrad látóhatárotokon, hiszen a végső előkészületeket most végzik e tömeges letartóztatások okán. Legyetek türelemmel, míg földi szövetségeseink elvégzik a végső előkészületeket szerepük miatt e műveletben. A mi végünkről készen állunk, és várunk a jelre, hogy az idő elérkezett az eljáráshoz.

Ez a művelet lesz a próbatétele annak, milyen jól tudnak Galaktikus szövetségeink együtt dolgozni földi szövetségeseitekkel. Földi szövetségeseitekkel nagyon sokat dolgoztunk együtt e tervezési szakaszon át, azonban most van itt az ideje meglátni, épp, milyen jól tudunk együtt dolgozni koordinált erőfeszítéseinken keresztül a területen / harctéren. Ez a nap nagy eredményeket fog jelölni, nem csupán a sötét titkos Szövetkezésetekből valók eltávolításában, hanem erre a napra a Galaktikus parancsnokságaink teljesítményeként is emlékezni fognak, kik együtt dolgoztak világotokból valókkal, hogy sikeresen elérjenek egy közös célt. Ez egy diadalmas nap lesz megannyi szinten, és azt szeretnénk mondani, hogy megtiszteltetés volt világotok azon bátor férfiúival és hölgyeivel együtt dolgozni, akik életükből oly sokat szenteltek ennek a törekvésnek, hogy békét, jólétet és stabilitást hozzanak el világotoknak. Köszönettel tartozunk e férfiaknak és nőknek, és tisztelgünk nekik bátorságukért, melyet azon veszély és fenyegetés dacára mutattak, melyet ellenük tettek a sötét Szövetkezésetekből valók. Nagy állhatatosságot mutattak az igazságosságra való törekvésükben, és erőfeszítéseik nem lesznek hiábavalóak, hiszen igazságot fognak szolgáltatni, amikor a titkos Szövetkezésetekből valókat elmozdítják társadalmatokból.

Alig várjuk, hogy veletek dolgozzunk, hiszen előrehaladunk e művelettel, és azt mondjuk nektek, hogy veletek leszünk, és szemmel tartunk benneteket, ahogy e letartóztatásokat véghezviszitek szerte világotokban. Maximális támogatást fogunk nyújtani e művelet minden területén, és biztosítva lehettek, hogy nem lesz katonai beavatkozás megengedve ellenetek, és törekvéseitek ellen semmilyen módon. Eljárhattok műveleteteken át magabiztosan, tudván, hogy ezt az egész műveletet felügyeljük, és ellenőrizzük azokat a katonai klikkeket, akik még mindig igazodnak a titkos Szövetkezéshez. Senkinek és semminek semmilyen módon sem lesz megengedve, hogy akadályozzon titeket, vagy műveleteteket, és kapcsolatban maradunk veletek ezen eljárások során végig, és jól értesülten tartunk benneteket célpontjaitok mozgásairól. Senki sem lesz képes elmenekülni markotokból, vagy kisiklani az elfogatásból semmilyen időtartamra. Szavunkat adjuk, és nem hagyunk cserben benneteket. Sikert kívánunk nektek küldetésetekhez, és ismételten mondjuk nektek, hogy a mi oldalunkon indulásra készen állunk, csupán végső jeletekre várunk, hogy készen álltok cselekedni.

Az általatok itt megélt örömön és az általatok elszenvedett nehézségeken át mindvégig, mélyen lenn, belül tudtátok, hogy egy nagy változás fog történni társadalmatokkal minden vonatkozásban. Ez az idő most jött el, hiszen elértétek azt a pontot, ahol a nagy változások társadalmatokban most teljesülnek majd be. Ez egy nagy projekt, mi is benne vagyunk, nagy mennyiségű időt és erőfeszítést fektettek bele ebbe az eljárásba, hogy ennek a világnak változást és fejlődést hozzanak, mely mindenki javára szolgál majd nagyon. E változásokra tekinthettek szükségesként talán, és tudjátok, hogy mindent elterveztek a legelejétől, és hogy az összes esemény, mely most megtörténik, elkerülhetetlen volt.

Ezért vagytok itt, hogy segítsetek beharangozni e változásokat és világra hozni egy új és jobb világot bolygótok minden lakójának. Egész világotokban sokan vannak, akiknek szüksége van segítségre, és ezt a segítséget világotok jelenlegi uralkodói nem ajánlották fel nekik. Az a segítség, melyre szükségük van, most lesz kiterjesztve rájuk erőfeszítéseinken keresztül, és közületek azokon keresztül, akik szeretnének velünk dolgozni e sok tervezetben, mely gondoskodik a szükséget szenvedők fellendüléséről világotok minden sarkában. Ez egy lehetőség számotokra, hogy másoknak segítsetek, és világotokat egy jobb hellyé tegyétek. Szeretnénk, ha kihasználnátok e lehetőségeket, és az általunk felajánlott ajándékokat megosztanátok mindenkivel, akinek javára szolgálhat. Az évek során mostanáig felderítettük világotokat, és látjuk azokat, akiknek támogatásra van szüksége, és semmi mást nem szeretnénk jobban, mint képesnek lenni arra, hogy azt a segítséget nyújtsuk nekik, melyre szükségük van, azonban ez csupán közületek azokon keresztül tehető meg, akik hajlandóak velünk dolgozni e folyamaton keresztül.

Alig várjuk, hogy közületek együtt dolgozzunk azokkal, akik érdeklődnek a velünk való munka iránt, és ez lesz hamarosan, hogy megkezdhetjük a kezdeti eligazítási programokat, hogy jobban megismerjetek minket, és járatossá tegyétek magatokat a lehetőségekben, melyeket elérhetővé tesznek majd számotokra. Meg fogjuk kezdeni oktatásotokat a velünk való kezdeti konzultálás után azonnal, hiszen sok tervezetet kell beteljesíteni, és ahogy az ügyek állnak, időnk nagyon rövid. E kezdeti konzultációk rövidesen azt követően fognak elkezdődni, hogy társadalmatokat megtisztítják mindazoktól, akik fejlődésetek útjában állnak, és látjuk ezt a napot, most épp elöl. Szeretnénk, ha felkészítenétek magatokat e lehetőségekre, és a megfelelő időben az általatok már tudott folyamatokat elvégezzük. Mihelyt egyszer meglátjátok e letartóztatásokat, tudni fogjátok, hogy most van itt az idő számotokra, hogy fél szemetek és fél fületek e lehetőségeken legyen nyitva, hogy elérhetővé váljanak számotokra.

Számos út van, és e lehetőségeket megismertetjük majd veletek, és ezek majd személyről személyre különböznek, azonban közületek mindenkivel, akit érdekel a velünk való munka, felveszik bizonyos módon a kapcsolatot, és tanácsod adnak, hogyan cselekedjenek. Mihelyt megkezdhetjük veletek a kommunikációt szabadon, mindent el fognak magyarázni nektek, és nem lesz további szükség a titkosságra a biztonság kedvéért, mint ahogyan ez ma van. Habár a titkos Szövetkezés napjai meg vannak számlálva, még mindig vannak közöttük olyanok, akik akadályoznak minket és terveinket, így óvintézkedéseket kell tennünk, következésképpen nem fedhetünk fel túl sokat ez alkalommal. Legyetek biztosítottak, hogy ez változni fog akárhogy is az elkövetkező napokban, és képesek leszünk szabadon oda-vissza kommunikálni, és akkor minden kérdésetek megválaszolásra kerül, és minden választási lehetőségeteket teljesen elmagyaráznak majd nektek. Alig várjuk, hogy e lehetőségeket megbeszéljük veletek, és azt mondjuk nektek, hogy öröm és megtiszteltetés lesz közületek sokkal dolgozni, kik kimutatják hajlandóságukat és eltökéltségüket, hogy megváltoztassák világotokat, és egy jobb hellyé tegyék mindenki számára. Összeköttetésben leszünk veletek rövidesen.

A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.Csatornázta: Greg Giles


http://ascensionearth2012.blogspot.com/Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa


http://fenyvilag.blogspot.com/
All Galactic Channellings and translations available at


http://peacelovelove.blogspot.com/


http://www.galacticchannelings.com/


http://www.despertando.me/
PLEASE USE DISCERNMENT...


All postings should be regarded with a degree of discernment from the reader/listener. You must decide the authenticity...Investigate. Consult your Heart, as it is never wrong. We send our Love to you. Despertando.me team
Kérünk, hogy használd az ítélőképességed…


Minden bejegyzést egy bizonyos fokú ítélőképességgel / tisztánlátással kellene figyelembe venni az olvasó / hallgató részéről. Neked kell dönteni hitelessége felől… Vizsgáld meg! Kérd ki Szíved véleményét, hiszen sosem téved!


Szeretetünket küldjük neked.  Despertando.me csapata

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Elekfalvi Pál - Túró utca

Megtévesztő propaganda ! Az igazi Fénymunkások nevében.

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3087499
Hónap: 15880
Nap: 672