Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet az Ashtar pancsnokságtól 2012-03-07

 


Üzenet az Ashtar parancsnokságtól

2012. március 07.

© Greg Giles

Message from the Ashtar Command 3/7/12

Vannak köztetek olyanok, akik annak csupán egy részéből élnek, mint mások. Ez fog változni. E változás amiatt van, hogy azok, akik gazdagságotok hatalmas százalékát felügyelik, minden tőlük telhetőt megtesznek új pénzügyi rendszeretek megvalósításának akadályozására. E változásokat a gazdagság roppant mennyiségére fenyegetésnek tekintik, melyet az évek során felhalmoztak azáltal, hogy az embereket kiforgatták abból, ami jogosan az övék. A tőletek ellopott vagyon mennyisége megdöbbentő, amikor valaki látja, milyen kevés az, amiből az embereket rákényszerítik, hogy megéljenek.

Még a fejlett országokban is, mint az Egyesült Államok, a munkásosztály a töredékéből él annak, amire jogosult a méltányosságon alapuló rendszer alatt. Sok más ország a szegénységben élő polgáraik nagyon nagy százalékával bír, hiszen nem engedték meg nekik részesülni a társadalom által létrehozott természetes gazdagságban. Ez szintén változni fog.

Számos más mód létezik egy igazságos gazdasági rendszer működtetéséhez. A ma –ismételten egy kevesek által – kiválasztott rendszert csekély számú egyén maga tervezte, annak érdekében, hogy megengedjék maguknak az elmondhatatlan vagyonok felhalmozását, míg ez a tolvajkodás észrevétlen folytatódott, a népességből annyi révén, amennyi lehetséges volt. Akik igenis hangot adtak véleményüknek, őket elhallgattatták, hiszen média vállalataitokat e panamisták vásárolták fel sok vagyoni érdekeltségük fontos árucikkeiként. Anélkül, hogy a média értesítené az embereket, hogy valami nincs rendjén, sokan naivan hitték, hogy minden rendben van. Ez is változik, és változik, mert ti, a nép / az emberek, magatokra vállaltátok, hogy ti legyetek a magatok hangjai, és nekiláttok ezeket az információkat megosztani egymás közt, a főáramlat média részéről csekély segítséggel.

Most, hogy megtörtétek a jeget, a nép az, aki kitűzi a napirendet a média számára, ahelyett, hogy ők tennék ezt. Főbb média csatornáitok közül néhány most követni fogja vezetéseteket, és elkezd tudósítani azokról az eseményekről, melyek hajdan „megengedett területen kívüliek” voltak számukra, a világotokban és világotok felett kitudódó fontos folyamatokról. Ez egy új mód, és szemtanúi lesztek ennek magatok is, a vétkes szervezeteitek és sok társuk tagjainak tömeges letartóztatásának közlésével. Ez lesz a jeletek, hogy ezek a média vállalatok most kiszabadultak a sötétek karmaiból, és képesek lesznek folytatni azt, aminek megtételére mindig is szánták őket, és ez a világotok eseményei igazságának tudósítása.

Közületek ügyesen észrevettétek e letartóztatásokra és e nyomozásokra utaló eljárások kiszivárgását, és a védőgát elkezdett omladozni, és igen rövidesen szét fog robbanni, kinyitva a cselekvés zsilipjeit szerte a bolygótokon. Mi, az Ashtar parancsokság, gondosan fogjuk megfigyelni ezt a cselekvést, és megbizonyosodunk róla, hogy e letartóztatások, vagy a vonatkozó eljárások egyikébe sem lesz megengedve semmiféle erőnek a beavatkozás. Készültségben vagyunk, teljesen felkészülve, hogy közbelépjünk bármilyen megmozdulásra, melyet bármely ilyen ügybe való beavatkozás kísérleteként érzékelünk. Rendelkezünk a technológiával, hogy az erők bármilyen számát elmozdítsuk, bárhol legyen a tartózkodási helyük, és újból lehelyezzük őket biztonságos létesítményekbe, ahol őrizetben tartják majd őket, hogy saját jogi vádjaikkal szembenézzenek. Azokat az erőket, melyek még a bűnös titkos Szövetkezéshez igazodnak, előre figyelmeztették erre az elkerülhetetlen végeredményre, ha megpróbálnak beavatkozni. Tisztáztuk magunkat előttük, és betartjuk szavunkat.

E letartóztatásokkal társadalmatok azonnal egy átformálást indít el szerte a világban minden kormány tetejétől az aljáig. Az idejétmúlt világkép [paradigma] régi módjait, melyek nem tettek eleget az eredményes kormányzásnak, lecserélik a vezetés egy fejlett formájára. Ezen irányítás alatt világotok népe / az emberek szabadok lesznek, hogy boldoguljanak és valóban szabad egyénekként éljék életüket, a drákói szabályok dogmáinak bilincseitől szabadon.

A változások gyorsak lesznek és hatékonyak. Egyetlen embernek sem lesz megengedve, hogy bármelyik ilyen eljárásba beavatkozzon, és bármilyen erre irányuló kísérlet gyors művelettel találkozik majd, hogy eltávolításra kerüljenek biztonságos létesítményekbe, ahol elkezdik majd átnevelési programjukat. Így kell ennek lennie. Mindenkinek szabad a hangját felemelni bármire vonatkozó tiltakozásában, amire vonatkozóan óhajtja. Népetek élvezni fogja a szólásszabadság és a kinyilvánítás szabadságának jogát, és közületek sokatok számára ez lesz az első alkalom, hogy így lesztek képesek tenni.

Vezetőitek sok új programot fognak kijelölni, amilyen gyorsan lehetséges, hogy világotokból oly sok szenvedését és nélkülözését enyhítsék. Azok fognak e programokból először hasznosulni, akiknek a segítségre leginkább szüksége van. Így lesz ez, és érezzük, hogy sokan kifejezik óhajukat, hogy így legyen. Micsoda öröm lesz sokatok számára, hogy végül látjátok azokat, akik a legnagyobb szükségben vannak világotokban, hogy megkapják azt a segítséget, amit kívánnak. Közületek sokan fognak velünk dolgozni, és látjuk az örömöt azoknak az arcán, akik megkapják ezeket az áldásokat első kézből, és alig várjuk, hogy szerepünket teljesítsük mindennek a lehetővé tételére.

Kérlek, segítsetek nekünk, segítsetek magatoknak azáltal, hogy eltakarítjátok az utolsó akadályokat megérkezésünkhöz, azáltal, hogy az egeiteken a jelenlétünkről szóló hírek terjesztését folytatjátok. Szeretnénk megpillantani ennek megértésének képviselőit szerte világotokban mindenütt, és látjuk, hogy nagyon pozitív lépéseket tesztek e cél felé minden egyes nap, és egyetlen egy óra sem múlik el e tudás terjesztése nélkül olyan területekre és olyan embereknek, akik sosem mérlegelték e lehetőségeket. Emiatt, igazán hálásak vagyunk mindenkinek, aki részt vesz e törekvésekben, és jutalmatokként egy új Föld mindegyikőtök számára újból megindítja életeteket. Ez az, amit a mai erőfeszítéseitekkel kiérdemeltek, és hamarosan elkövetkezik az, hogy a nagyon jól elvégzett munkátokért a jutalmatokat megkapjátok.

Folytassátok e változásokért az alapok lerakását, azáltal, hogy ezt az információt elérhetővé teszitek mindenkinek meglátni, aki látni szeretné. Ez minden, amit tehettek értük, és többé nem kérünk tőletek több megtételét. Fontos, hogy olyan sokan legyenek legalább tudatában ezen eseményeknek, mennyien lehetséges, lehetőségekként, akár el szeretnék hinni ez idő tájt, hogy valaha is meg fog történni. Ez minden, amit szándékozunk, és nem fontos számukra tényként elfogadni ezt az értesülést. Mindent felfedeznek majd a kellő időben, hogy az igazat szóltátok. Ez nem lesz valótlannak nyilvánítva.

A Fénycsaládotok vagyunk a csillagokból.

 

Csatornázta: Greg Giles

 

http://ascensionearth2012.blogspot.com/

 

All Galactic Channellings and translations available at

 

http://peacelovelove.blogspot.com/

 

http://www.galacticchannelings.com/

 

http://www.despertando.me/Magyar nyelvre fordította: Clarissa

 

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

NAGY - TÚRÓ

EZ A SZÖVEG IS A MELLÉBESZÉLÉSEK KÖZÉ TARTOZIK.-
Semmiképpen sem az Ashtar parancsnokságától való !!!

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3046162
Hónap: 11052
Nap: 678