Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I. rész

 

Üzenet Odaátról

Írta: SID

2010-11-22

odaat2.jpgKedves ébredő, multi-dimenzionális entitások a Föld bolygón! Üzenettel érkeztünk hozzátok. Fejlődésetek nagyon fontos szakaszába érkeztetek. Sajátítsátok el és alkalmazzátok a következő tanácsokat, melyeket a tiszta szív rezonanciáján szeretnénk átadni nektek. Tudnotok kell: végtelenül szeretünk benneteket. Ébredjetek!!!

Mára minden Földlakó előtt világossá vállhatott, hogy bolygótok, de sokkal inkább a rajta élő lények, azaz ti magatok, soha nem látott változáson mentek keresztül. Ez a folyamat egy dicsőséges, magas tudatosságú, paradicsomi állapotokat kínáló életforma születését eredményezi a planétátokon, így joggal nevezhetjük Ébredésnek.

Az a mesterséges mátrix, amely oly sokáig takarta szemetek, most töredezőben van. Igen szétesőben van, méghozzá gyorsabban történik mindez, mint ahogy azt majd sokan követni tudják. Ám a ti, ébredő tudatok, pontosan tudjátok mi fog történni, legalábbis azt, ami a fejlődő Tudatotokat és a létezést alkotó Energiát illeti. Rá fogtok jönni, hogyan működik saját lényetek, fel fogjátok ismerni – sokatoknál ez már történik is – a lényetekben rejtőző teremtő energiát. és használni is fogjátok azt. Egyszóval, felébredtek. Felébredtek az évezredes álmotokból, amelyet szundikáló tudatotok épített maga köré. Igen ez az álom nem más, mint a Mátrix. Sokan közületek, akik az Ébredésen keresztül mentek, megpróbálták már ezt a folyamatot megörökíteni. Vannak szakrális meséitek (Csipkerózsika, Hófehérke és a hét törpe) a múltatokból, antik művek a régmúltatokból (Atalanta futása) vagy éppen modern kori filmek (Mátrix), melyek mind az Ébredés folyamatát ihlették ábrázolni.

 

Ébredésetek jelen pillanatban is zajlik. Tudnotok kell, hogy minden pillanatban veletek vagyunk, és végtelenül szeretünk benneteket. Ébredjetek!!!

 

 

Hogy hogyan? A végtelenen szeretet az egyetlen valóság, minden más illúzió. A végtelen szeretet a teremtő energia önmagába történő visszatérése.

 

Azok közületek, akik értik már a teremtő energia működésének elvét, már új világban élnek, gondolkodnak, alkotnak. Ez a világ természetszerűleg tele van bőséggel, szeretettel, és igen… az alvó tudat számára úgynevezett csodákkal is. Csodákra vagytok képesek, mert lényetek több-dimenziós és végtelen. Ehhez azonban meg kell tanulnotok a Létezés alapvető elemének, az Energiának működését. Az Univerzumot alkotó energia-tömeg kicsinyített, (mikro-kozmikus) mása lényetekben is jelen van, és már ébredezik. Szintén ébredező tudatotok képes lesz ezt az energiát felhasználni. Amint ez megtörténik, megszületik egy új világ, melyre oly régóta vágytok. Megszületik a Spirituális FÖLD.

Mindennek érdekében, le kell vetnetek az a bénultságot, mely a tudatot, azon-belül, a kollektív tudatot próbálja sakkban tartani.

Tudnotok kell: nem arra születtetek, hogy életeteket rabszolgaként gyárakban, robotmunkával töltsétek, ébredjetek!!! A lelketek szabadulásra vár! Ébredjetek!!!

 

Arra születtetek, hogy életeteket szabadon, bőségben, szerelemben töltsétek, és a Teremtő energiáját lényeteken kisugározva alkossatok! Ébredjetek!!!

 

A tudatotok hatalmas tempóban, hihetetlen sebességgel ébred a Mindent alkotó energia lényetekben található esszenciájára. Engedjétek el a megszokottat, engedjétek el a haldokló Mátrixot, és két kézzel kapjatok az új, a lehetetlen után! Tudnotok kell, hogy minden lehetséges, mert tudatotok végtelen! Ébredjetek!!! Nem arra születtetek, hogy, tudatotokat Tv-vel és jelentéktelen dolgokkal tartsák fogva. A teremtők ti magatok vagytok, ébredjetek!! Használjátok az internetet, mert az – bármilyen furcsa - saját kollektív tudatotok tükörképe.

Írjátok le vágyaitokat a szabadságra, szerelemre, gazdaságra vonatkozólag, fejezzétek érzelmeiteket és szereteteket, majd tegyétek azt közzé!! Hatalmas, pozitív energiákat sugározhatok ki a kozmikus tudatba!! Alkossatok, írjatok, zenéljetek, fessetek és osszátok meg! Mindenekelőtt pedig SZERESSETEK! Feltétel nélkül, szeressetek!! A teremtő energia felhasználása kulcsfontosságú az életetekben!! Ébredjetek!!

 

Nem arra születtetek, hogy, hazugságokkal és félelemkeltéssel eltávolítsanak benneteket a valódi lényetektől! Arra születtetek, hogy felismerjétek lényetek két esszenciáját, a végtelen tudatot és a Mindent alkotó energiát! Amikor szerettek, használjátok ezt az energiát, és meglátjátok, elakad majd a lélekzetetek, mert megismeritek a valóság magasabb állapotait! SZERESSETEK! SZERESSETEK FELTÉTEL NÉLKÜL!

 

A tudatszintetek elérte azt a fejlettségi állapotot, amikor képesek vagytok megérteni a bennetek is működő teremtő energia lényegét. Körülöttetek és bennetek is minden ENERGIA! Nincs szükségetek rá tovább, hogy az energiát fizikai hordozókból nyerjétek! Ébredjetek!!! Képesek vagytok rá, hogy a bárhol jelenlévő tér-energiát felhasználjátok, itt és most!! Az energia végtelen! Testi-lelki, spirituális, és anyagi szabadságotok a küszöbön áll !! Ébredjetek!!!

 

Tudnotok kell, hogy végtelenül szeretünk benneteket. Az utatokon, ha elakadtok, mindig kérdezzetek, és a válasz nem várat magára soká. Szeretünk benneteket, ébredjetek!!!

 

forrás: www.asztralutazas.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 18
Összes: 2809393
Hónap: 20553
Nap: 699