Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


II.rész

 

Üzenet odaátról

Írta: SID 

2011-02-05

odaat3.gifKedves ébredő, multi-dimenzionális lények! Egyszer már üzentünk nektek, most újra itt az idő, hogy egynéhány dologra felhívjuk a figyelmetek. De először is, tudnotok kell: a jelenleg zajló, drámai változásban folyamatosan veletek vagyunk, s végtelenül szeretünk benneteket! Ébredjetek! Ébredjetek!

 

Ezekben a nem mindennapi időkben, hihetetlen mértékű változásokon mentek keresztül. Azonban nem csak a változás - ami bennetek és a Föld anyában zajlik – óriási, hanem annak sebessége is az!! Ezt változást közületek az érzékenyebbek már szinte kézzel tapinthatónak érzik, és mire ez az üzenet hozzátok eljut, nem marad olyan lélek a Bolygótokon, aki ne érezné: „valami történik” Igen mindannyian érzitek ezt, és sokan vártok. Az egész emberiség vár valamire. Amire vártok, az pedig nem más, mint az új világ kezdete.

És ez így van! Valóban, „valami történik, valami zajlik” és ezt mindannyiótok, - valaki jobban valaki kevésbe – de érzékeli. Azok közületek, akik tudják, értik, mi is történik tulajdonképpen, mérhetetlen boldogságot érzékelnek tisztuló lényükben, mert ők pontosan tisztában vannak azzal a csodával, ami felé olyan nagy sebességgel haladtok. Nagyon hamarosan, minden teremtett lélek a planétátokon, tartósan meg fogja élni ezt a csodás tudatállapotot.

Bolygótokon egy új hajnal, egy fantasztikus éra, beköszöntőben van. Ez tény, ami nagyon hamarosan be fog következni. Nagyon közel álltok egy csodálatos, lélegzet-elállító világ-korszak kezdetéhez. Ez a korszak, - a galaktikus időmértéket tekintve - gyakorlatilag egy szempillantás alatt fog bekövetkezni. Ti most pontosan a kapuban álltok. De ami fontosabb, be is fogtok lépni rajta. Együtt, a fajtok, kollektívan.odaat4.jpg

Amire figyelnetek ajánlott az elkövetkező időszakba az az, hogy tudatotokat, azaz a figyelmeteket, teljes mértékben az újra koncentráljátok. A régi energiák, világotok jelenlegi felépítése erősen haldoklik. Nem kell azonban félnetek, mert összehasonlíthatatlanul értékesebb jövőt kaptok ahhoz a valósához képest, amelyben most éltek!!!

A fizikai világotokban is meg fogjátok látni, tapasztalni, lényetek minden porcikájában megélni, hogy amiről ezek az új energiás források (amiket ti weboldalaknak és könyveknek hívtok) beszélnek, többé nem csupán reményteljes információ-források, hanem mind-mind valóságotok élő részei. Ezek az információk, - mint például ez az üzenet is – a fizikai valóságotokban is meg fognak jelenni, méghozzá tisztán, érzékelhetően.

Tudnotok kell, hogy végtelenül szeretünk benneteket, fejlődéseteket szüntelenül nyomon követjük, és sosem hagyunk magatokra titeket. Ébredjetek!

A szeretet az kulcs, melyet saját lényetekben fogtok felfedezni, nagyon hamarosan. Azért fogtok, mert a szeretetnek azt a formáját, amelyet rövidesen magatokban felismertek, eddig még nem ismertétek. Saját teremtő energiátok a szív szintjére fog emelkedni, és akkor megtapasztaljátok, igen mindannyian, megtapasztaljátok azokat az állapotokat, melyekről nagy tanítóitok már próbáltak nektek beszélni.

Üzenetünk egyik legfontosabb célja: hogy félelmeiteket eloszlassuk. Most, amikor ilyen hatalmas változások zajlanak a Földanya szerveiben, rengeteg olyan jelenséget élhettek át, amelyek azáltal ijesztenek meg benneteket, hogy részlegesen tudatlanok vagytok. Kérlek, értésetek meg, hogy a földrengések, ijesztő természeti jelenségek, az időjárás, a viharok, mind TERMÉSZETESEK! Semmi rossz dolog nem történik!!! Ez nagyon fontos, jegyezzétek meg!! Semmi rossz nem történik !!! A FÖLDANYA PÓLUST VÁLT, ami azt jelenti, hogy mágneses mezejének pólusai helyet cserélnek !!! Az összes fent említett jelenség ennek a FOLYAMATNAK SZERVES RÉSZE és a TEREMTÉSSEL ÖSSZHANGBAN ZAJLIK! Nincs mitől félnetek, kérünk benneteket, Ébredjetek !! Mivel világotokban minden analóg, ez a pólusváltás bennetek is végbemegy. Sokatoknál ez már zajlik, és mindenki átesik rajta. A bennetek zajló pólusváltásról a következő üzenetünkben fogunk beszélni.

odaat5.gifÉletetekben nincs helye félelemnek! Minden a Teremtő akarata szerint zajlik. 2012 nem a „világvége” hanem „csupán” egy világkorszak vége, s egyben egy új világ kezdete !! Aggódás helyett örvendezzetek! Ünnepelnetek kellene!! Igen, örömködnötök, táncolnotok kellene, mert egy valódi csoda vár rátok !!! Lehet, hogy ezt most még nehéz, ám tudatotok bizonyos finom energetikai mezők által össze van kötve, s az új energetikai minta rezgéseit idővel egy re könnyebben veszitek át!! Minél többen éltek egyre magasabb rezgésszinten, a többiek annál könnyebben követnek benneteket! És ez így van!!

Megtanuljátok a teremtés egyszerű törvényét: ahol a figyelem, ott az energia !!! Fordítsátok hát figyelmeteket teljes minőségében az Új felé, éljétek meg azt, keressétek életetek minden vonatkozásában!! Felejtsétek el a régit, törekedjetek tiszta szívvel az Újra, s valóságotok rögvest átalakul!! A csoda előttetek áll. Már szinte kézzel fogható. Itt van. Ti alakítottátok, most is ti alakítjátok, s elérkezett az idő, hogy megtegyétek az utolsó lépést. Bátorság Szeretteim, Bátorság!! Veletek vagyunk!

 

Még egy dolog: az új világba csak úgy léphettek be, ha minden energia, ami belőletek árad, pozitív. Azoknak, akik eddig ezt nem tették meg, meg kell tanulniuk minden tekintetben pozitívan, tehát teremtően megnyilvánulni. Kedveseim, minden szónak, gesztusnak, tettnek energiája van! Figyeljetek oda magatokra és sugározzátok ki a Teremtés szeretetét minden megnyilvánulástokban!

 

Mire a tavasz első napsugarai tartósan megjelennek, tudatok végérvényesen és örökre átalakul. Ez a tavasz más lesz, s ezt ti is érzitek, nem kell, hogy meggyőzzünk Benneteket. Az a rengeteg mag, amit eddig ültettetek, most tavasszal kikel. Ez az év nagyon más lesz, mint az eddigiek, de pozitív értelemben. Nagyon közel vagytok álmaitok beteljesüléséhez. Ez az év a teljes megújulástok éve, ez az év a TÖMEGEK ÉBREDÉSNEK éve. És ez így van. Látni, érezni, élni fogjátok.

Szeretünk benneteket, végtelenül szeretünk benneteket, olyan csodálatosak vagytok!! S nemsokára, ti is így fogjátok látni magatokat! Csodálatosak vagytok! Utatokon mindig, minden pillanatban veletek vagyunk. Nemsokára újra jelentkezünk. Nagyon szeretünk benneteket, Ébredjetek!!

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 11
Összes: 2809395
Hónap: 20547
Nap: 698