Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


III.rész


Neoo Szerző: "Pólusváltás az emberi lénybenÜzenet odaátról 3.
Avagy pólusváltás az emberi lényben
2011-03-03ido.jpgKedveseink, újra jelentkezünk. Az, az energia-forma, amit ti jelenleg időnek hívtok, egyre jobban „tágul”, ti ezt az idő gyorsulásaként érzékelitek! S valóban, az események soha nem látott mértékben gyorsulnak, s gyorsulni fognak. Először is tudnotok kell, szeretünk benneteket! Mindig veletek vagyunk, és szeretünk benneteket!

Világotokban óriási változások zajlanak. Olyan ez, mintha ha egy hatalmas hangyaboly, hosszú-hosszú szendergés után hirtelen megbolydul, és minden tagja fel-alá rohangál, óriási káoszt okozva az egész várban. Nos, ez a vár jelenleg a Föld. Ám tudnotok kell, minden rendeltetés-szerűen történik, minden a Teremtő akarata szerint történik!

Jelen üzenetünk célja, hogy elmagyarázzuk, mi történik bennetek, s mi fog végbemenni lényetekben a 2012-es nagy eseményig. Előző üzenetünkben már elmondtuk, hogy a Föld mágneses pólusváltáson megy keresztül, mely azt jelenti, hogy az eddig uralkodó déli pólus átadja a helyét az északinak. Természetesen ez a folyamat nem fizikailag értendő !!

Ami sokkal fontosabb, hogy ez a pólusváltás bennetek is végbemegy, keveseknél már megtörtént, sokaknál jelenleg zajlik, és tömegeknél fog zajlani olyan nagyon rövid időn belül, amit ti hónapoknak neveztek. Analógok, azaz megegyezőek vagytok a Föld anyával, ezért természetes törvény, hogy az a felemelkedési (pólusváltási) folyamat bennetek is végbemegy, ami jelenleg is zajlik a Földanya lényében.
Tisztába kell kerülnötök saját természetetekkel, hogy a felemelkedést fizikai formában is elbírjátok viselni. A most következő témában rövidek leszünk, mert akihez ez az üzenet rezonancia útján eljut, már tudatilag kész az alábbi információ befogadására. Szeretünk benneteket !!Ébredjetek!

Az Univerzumot két pólus, avagy eszencia kölcsönhatása működteti. Ezek a pólusok törvényszerűen a lényetekben is megtalálhatóak, mert a Világegyetem – benne saját lényetek is - minden része megegyező módon épül fel. A kozmikus Tudat (+) és a mindent alkotó Energia (-) yang és yin eszenciája tehát lényetekben is jelen van. Lényetekben, az Élet hordozója hátgerinc, amely a pozitív és negatív pólus közötti feszültségként jelenik meg.

Az Univerzum harmonikus rendje, törvénye az, hogy a pozitív pólus, azaz a Teremtő tudat uralja és formálja a Mindet alkotó Energiát. Amikor ez az isteni állapot fennáll, természetes bőség harmónia, egyensúly lép fel bármely rendszerben! Csodálkoztok hát hogy bolygótokat káosz, hiány és szenvedés uralja? A Dualizmus által kiléptetek a Teremtő isteni tudatállapotból, ám visszatérésetek a paradicsomba óriási sebességgel zajlik. Nem fizikailag persze, sokkal inkább tudatilag, s ez a tudati változás azonban nagyon hamarosan megjelenik a fizikai környezetetekben is.

Lényetekben megtalálható tehát a kozmikus tudat székhelye, melyet az agyatokban, a tobozmirigyben találtok. Ez a mirigy a kozmikus tudat fizikai kivetülése, a Legfelsőbb Énetek lakhelye. Minden vágya, hogy meghódítsa a legalsó csigolyátokban elhelyezkedő alsó pólust, az Energiát, mely az Univerzumot alkotó Energia eszencia kicsinyített mása. Tudatosítsátok kedveseim, hogy a Teremtéssel analógok vagytok, és teremtő erőkkel rendelkeztek !!

A helyzet az, hogy míg az Energia uralkodik lényetekben, addig a Tudatotok szenved. Amíg az Energia uralkodik a Tudaton, addig káosz, hiány, és leginkább félelem uralkodik rajtatok. Ám ezek nem ti vagytok, ez csak egy tapasztalás, mielőtt a Tudat felismeri, ki is a mester valójában. A Paradicsomi állapotok akkor állnak helyre, először lényetekben, majd a benneteket körül-ölelő valóságban, amikor felismeritek magatokban az Univerzumot alkotó két eszenciát! Felismeritek, hogy a végtelen Tudat vagytok, és elkezditek uralni rejtett Energiáitok. Ez a folyamat az Ébredés. Ez a folyamat a Felemelkedés. Az energiátok fel fog emelkedni alulról, hogy egyesüljön a Kozmikus Tudatotokkal, az agyatokban. Ekkor egy új lény fog születni,… pontosabban nagyon sok új lény fog születni, hiszen ez a folyamat tömegesen zajlik a Föld bolygón.polus2.jpgA két pólus egymásra találása Evolúciótok lényege, ezért ezt a folyamatot rövidesen minden egyes bolygó lakó megéli majd. Az információ-áramlásban segítségetekre van az úgy nevezett Morfogenetikus Mező. Ez ugyanaz a közeg melyet oly sok évig a bénításotokra használtak, média és az életerő-energia csapdába csalására szolgáló pornográfián keresztül. Most hogy tudatotok ébred, használjátok ezt a mezőt minden erőtökkel! A lényetekben rejtőző eszenciát kell felébresztenetek ahhoz, hogy át tudjatok alakulni. Sok spirituális forrás ezt az energiát kígyóval jelképezi, és különböző neveket adnak neki. Mi egyszerűen Energiának fogjuk hívni, mely lényetek legalsóbb szintjén a szexualitásotokat is generálja. Erről talán már hallottatok, arról viszont kevésbé valószínűen, hogy minden megnyilvánulásotokat ez az erő adja: a fizikai testformátoktól kezdve a gondolataitokat és érzelmeiteket beleértve. Fordítsatok tehát több figyelmet erre az energiára, mert annak felemelkedése az egyetlen út a paradicsomi állapotokhoz. Ezért vagytok itt, ez az evolúciótok.

Azért vagytok a Föld bolygón kedveseim, mert szeretni kell tanulnotok. Valódi, érdekmentes szeretetet kell tanulnotok.

Ha berajzoljátok a fenti ábrába, a két pólus közé a szívcsakrát, könnyen láthatjátok, hogy a két pólus egy szerelmes emberben áll legközelebb egymáshoz, mert az Energia legalsóbb központból a szívcsakrába áramlik. Mivel ezek a pólusok egyesülni akarnak – ez így történik, akár tudatos vagy rá akár nem – a szerelem kulcsfontosságú eszköz arra, hogy a paradicsomi állapotokat ismét elérhessétek. Kérlek, értsétek meg, semmilyen, a szívnél alacsonyabb rezgés nem működik a nagy átalakulás során, amelyen most Bolygótokkal együtt keresztül-mentek. Akik képesek megélni a szív szintjét, viszonylag zökkenőmentesen érkezhetnek meg az új világba. A teremtő mindannyiótoknak lehetőséget biztosít szív szintű kapcsolatok megélésre. Az alacsonyabb rezgésminták sok szenvedést fognak okozni azokak, akik ragaszkodnak hozzájuk, mert idejük lejárt… s többé nem illeszkednek bele a Teremtés gyorsan emelkedő rezgésszintjébe.

Ahogy Tudatotok egyre jobban ébred, ráeszméltek a saját lényetekben rejtőző Energia potenciáljára. Megértitek, hogy tartós boldogságot, kreativitást, szerelmet csupán ennek az Energiának felhasználásával érhettek el. Elkezditek uralni ezt az Energiát, és akkor lényetekben a harmónia újra teret nyer: akiben a Tudat uralja a teremtő Energiát, harmóniát, békességet, szeretetet, belső vágyódást Isten felé fog sugározni. Újjászületik. Ti, akikhez ez az üzenet eljut, ti vagytok, az Új Világ megteremtői. Több mint ezer Jézus és Buddha potenciáljai vagytok, s a környezetetek alig várja, hogy mintaként követhessen benneteket. Csodákra lesztek képesek, mert lényetekben a Teremtő Erő a legmagasabb szinteken fog megnyilvánulni. Igen, lehetséges a teremtés Energia Mátrixát uralni, de csak olyan célból, amely az Isteni Teremtés céljainak megfelel. Meg fogjátok érteni ezeket a szavakat nagyon rövid időn belül.

Amikor spirituális létezőkké váltok, és tudatotok áttevődik a koponyátokba, a tobozmirigybe, az Energia automatikusan fogja követni a Tudatot.
Mert ugye arra már tis rájöttetek, megfigyeltétek, hogy ahová a figyelmetek fókuszálódik, az Energia oda áramlik. Ez a teremtés törvénye, bárki által könnyedén megtapasztalható. Ez törvény működik, sőt uralkodik a a Teremtés minden szintjén.

Amikor tudatotok felismeri a valódi "lakhelyét" , a tobozmirigyet, teremtő energiátok mérhetetlen Szellemi Energiaként fog megnyilvánulni, és a fej körül sugározódik ki. Ez az, az isteni tudat állapot, mely folyamatos boldogság és extázis-érzéssel párosul, s melyet koronával, fáraók fejfedőjével, indián törzsfőnökök színes fejdíszeivel próbáltak jelképezni. Ezek a szimbólumok mind a fej körül megjelenő, a korona-csakrából kiáramló energiát jelképezik. Ez a tudatállapot most ezrek előtt válik valósággá, olyan ezrek előtt, akik alázattal fogják az emberiséget az új világba vezetni. Amikor az Energia a Tudatban nyugszik, beáll az időtlen boldogság transzcendens állapota. Ebbe az állapotba fogtok lépni, méghozzá nagyon sokan. Először „csupán” több ezren, majd a változás olyan erejű és mértékű lesz, hogy végig fog söpörni azokon, aki utolsónak kapcsolódnak bele a felemelkedésbe.

Tudnotok kell, hogy ez a felemelkedés csak akkor lehetséges, ha az alsóbb erőközpontjaitok már tiszták, és blokkoktól mentesek. Akikhez ez az üzenetünk eljut, már elérkeztek ahhoz a tudatszinthez, hogy ezek az információk problémamentesen integrálódjanak lényükbe.

Az új tudatosságú ember tehát a fej körül nyilvánítja ki teremtő energiáit. Mesterek lesztek, az új tudat mesterei, akik tisztában vannak az Univerzumot alkotó eszenciák működésével, és olyan mesterek, akik ezeket a törvényszerűségeket lényükben meg is élik.
Kedveseim, nagyon szeretünk benneteket!! Tudnotok kell, hogy felemelkedésetek csak szerelem útján lehetséges. Amikor szerelmesek vagytok, energiátok a szívcsakrában gyűlik össze. Ám amíg a „régi” tudatosságú embernél az energia alulról felfelé áramlik a szívbe, a korona csakra, új tudatosságú embernél a koronacsakrából áramlik „lefelé” a szívbe, majd onnan vissza a legmagasabb központba. Így képesek lesztek a legmagasabb tudatállapotok megnyilvánítására, amelyre régmúlt korokban csak kivételes egyének, fáraók, spirituális királyok (például Hunyadi Mátyás) voltak képesek. Most ez tudatosság ezrek számára válik elérhetővé. Ez a tudatosság itt van, több ezren lesztek képesek ezt hétköznapi emberként is megélni.


tudat.jpgAz energiátok ekképpen a legmagasabb központ, a koronacsakra és a szívcsakra között fog ingadozni, kinyilatkoztatva a létező legmagasabb tudatállapotokat. Mindezt úgy, hogy a legmagasabb szerelmi állapotokat is megélhetitek. Aktív élő és valóban alkotó tagjai lesztek a társadalmatoknak. Az ilyen ember tisztában van a teremtés törvényeivel, magában megéli azt, ezért valódi áldás környezetének és közösségének. Az ilyen ember uralja lénye alsóbb megnyilvánulásait, mert azokat már megtapasztalta s rajtuk túllépett. Ezt a szintet a vörös vonal jelzi, mutatván hogy a spirituális ébredés feltétele egy állhatatos és szilárd köldökcsakra szint. Az ilyen ember önkéntelenül is mintává válik környezete számára.
Ismételten elmondjuk, semmi egyéb nem történik veletek a felemelkedés során, mint hogy visszatértek a Természet törvényeihez, és felismeritek, hogy a teremtő energia önnön lényetekben rejtőzik. Megőrzitek azt, és lényetek magasabb szintjein nyilvánítjátok ki.

Amikor a Tudat uralja az Energiát (egyes ábra, Ébredő Tudat) akkor a teremtés eredeti harmóniája és bősége visszaáll, megjelenik a belső béke, szeretet, valódi kreativitás és feltétel nélküli hit a Teremtőben. Ott vagytok most kedveseim, hogy ezt az ébredést nem egyenként, elszigetelt esetként - ahogy régmúlt idők nagy spirituális mesterei megélték – hanem tömegesen, hétköznapi emberként éljétek meg. Mert, ahogy eddig éltetek, ahogy lényetek energiáját eddig használtátok, valójában az nem természetes. Mert eddig aludtatok, a mi szintén tudatotok tapasztalásának része volt. Ám most mikor a tudatotok tömegesen felébred, rájöttök, mi is a „normális” – ahogy ti mondjátok - valójában és mi nem az. Ébredjetek!! Lényetek minden porcikájában ere vágyik! Ébredjetek!!
Végtelenül szeretünk benneteket, ébredjetek!!!

Utatokon bármikor, ha elakadtok, kérdezzetek, és mi szeretettel válaszolunk, kérdezzetek! Nagyon szeretünk benneteket, ébredjetek!!!
 

 

Ideje: Március 13, vasárnap, 19:08:53 Szerző:

Zapverho

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 21
Összes: 2809349
Hónap: 20553
Nap: 688