Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenetek a Galaktikus Fényszövetségtől


Üzenetek a Galaktikus Fényszövetségtől
 
Anonim üzenete

Csatorna: C Kris Won
 
2011. május 4.


"Maradjatok csupán éberek, maradjatok készenlétben, és tudjátok, hogyan olvassátok a jeleket az égen, a Földön hagyott bizonyítékokat, a Fény üzeneteit, melyet néhány hírnök elméjében hagyunk, akikkel kapcsolatban vagyunk."
 
A május előkészítette a talajt a júniusnak, hogy [az] gyümölcsöző legyen. A kocka el van vetve. Csodálatos eseményeket fogtok szemlélni, melyek ebben és a következő hónapban következnek be, sőt még augusztusban is jelen lesznek, a legegyedibb és leginkább felejthetetlen Nyáron. A Nyár egy "bevetett ösvényt" hagy hátra, hogy az Ősz begyűjtse gyümölcseit, valamint egy látványos és megújult Tél pirkadata okán.

Igen, drágák, legyetek éberek, hiszen ez az év nagyon különleges lesz. Ha megengeditek nekem, nem azonosítom magam, mert nem számít, ki a hírnök, ami fontos, az az üzenet. Az idő meg fogja mutatni nektek, hogy szavaim igazak, egy nagyon rövid időn belül, a már közvetlen jövőben.

Maradjatok csupán éberek, maradjatok készenlétben, és tudjátok, hogyan olvassátok a jeleket az égen, a Földön hagyott bizonyítékokat, a Fény üzeneteit, melyet néhány hírnök elméjében hagyunk, akikkel kapcsolatban vagyunk. és legyetek kiváltságosak, hogy részt vegyetek ebben a Nagyszerű Munkában [Műben], a csapat tagjaiként, akik ennek a gyönyörű történetnek az élvonalában lesztek egy gyönyörű befejezéssel (befejezéssel?).

Áldalak titeket, Atyám nevében, aki sosem hagy cserben titeket, és az Anyám nevében, aki beburkol titeket szüntelen, ontva Makulátlan és Isteni Anyai Szeretetét a még mindig alvó tudatotokra.

Legyetek mindig boldogok, bármi történik, és ne tekintsetek a jövőre félelemmel, vagy bizonytalansággal, kizárólag a Világegyetem Teremtőjében való teljes bizalommal, aki az Új Föld magjait hozza el, hogy elvesse őket szívetekben. Töltsétek fel őket Szeretettel és a testvériség érzelmeivel! Adjátok tovább őket (másoknak) bárhová mentek, átitatva ezzel a Szeretettel az összes Lelket, akivel találkoztok.

Ámen, ámen, ámen, áldás, áldás, áldás, szüntelenül.

Mindenki Istenének nevében.

Forrás: Anonim
 
 
Spanyolról angolra fordította: Gloria
 
Angolról magyarra fordította: Clarissa http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

×××


Üzenet a Fényszövetségtől
 
2011-06-06

Legyetek áldottak a Mindenség fényében!

Kilétünket illetően magunkra irányítjuk figyelmetek fókuszát. Figyelő tudatosságotoknak megannyi megnyilvánulást adunk, hogy velünk együtt gyógyíthassuk meg a Fényszövetségesekkel való együttműködést. Gyermekeitek már tudnak ittlétünkről, és gondolataikkal behálózzák a fényességes fényhatásokat.
 
A felnőtteknek meg kell még tanulni a segítség elfogadását, a bűntudat elengedését, és a feltétel nélküli szeretetet és megadást a Teremtő akaratának. A fejlődés ösvényének a megfelelés már rajtatok áll, a cél adott.
 
Gerjedjen a figyelem a Teremtő akaratát megvalósító teremtésre, melynek szikráival rendelkeztek. A fényességben meglátjátok majd szerető gondolataitok megnyilvánulását a tér-idő minden síkján, ezért vállaljátok fel a tudatos teremtés mesterségét, és megtanítjuk nektek, hogyan valósítsátok meg a létezés szeretetfényen alapuló társadalmát.
 
A gyermekeket nem kell akadályozni a minőségük kibontakoztatásában. Minden tudást birtokolnak most, melyre szükségük van a jövőben. Meg fogják mutatni nektek a kapcsolatfelvétel mikéntjeit; mindig kérjétek ki tanácsaikat. Ne tévesszen meg titeket gyermeki alkatuk, mert már most a fényesség oldalának tudásával bírnak.
 
Lényeteket beburkoljuk fénnyel, mert a fényességből kell egy gubót szőni körétek, hogy a megtépázott fényburkaitok meggyógyuljanak. Ehhez a segítségünkre kell lennetek, mert a régmúlt sérelmeinek meggyógyítása és a Teremtőnek történő átnyújtása nélkül ez nem sikerülhet. Tehát, ha felötlik elmétekben egy gondolat egy régi fájó emlékről, ne hagyjátok, hogy ez az emlék eluralkodjon rajtatok, és sötétség homályával borítsa el fényburátokat, hanem vegyétek szemügyre ezt az emléket, kérjétek gyógyító új gondolatmintáinkat, és már másképp fogjátok szemlélni ezt a régi vérző heget a védelmi fényszöveteteken. Ha beburkoljátok fényszeretettel ezt az emléket a tér-idő azon pontján, ahol előfordult, és átnyújtjátok a Teremtő Forrásnak, akkor a Fény szövetségesei segítő kezet tudnak nyújtani nektek az aurátoknak egy új fényhálózattal való feljavításában.
 
A feladatotok tehát adott. Ahogy egyre több szeretetfény uralja a világot, annál gyakrabban fognak felszínre törni ezek az eltemetett emlékek. Tehát, ne feledjétek, hogy mielőtt gondolataitok fényfókuszát levennétek a Teremtő Forrásról, és ráirányítanátok a tér-idő egy másik síkjára, ahol nem a Teremtés szeretetének magjára irányult figyelmetek, álljatok meg, vegyetek egy mély lélegzetet, és mikor szátokon kifújjátok a levegőt, kérjétek, hogy a szerető Fény hathassa át minden zugát lényeteknek, gyógyulást hozva minden eltemetett emlékre, majd nyújtsátok át ezt a tapasztalást a Teremtőnek szeretettel, és térjetek vissza a most tér-idejébe.
 
Fontos, hogy ezeket a tér-idő horgonyokat kivegyétek emlékhálózatotokból, hiszen a szeretettel meggyógyult fénytest képes csupán száz százalékban ránk összpontosítani figyelmét minden egyes rezdülésében.

A Fényszövetség tagjai, a galaktikus testvériség már alig várja, hogy megoszthassa veletek a fejlett technológiájuk rátok vonatkozó részeit a gyógyítás terén. Tudjátok, hogy kinyúlhattok gondolataitok fénysugarával hozzájuk, és kérhettek tőlük gyógyítást (természetesen, ha ez együtt rezeg a Teremtő óhajával). A technikai fejlettségük ezen a téren jóval meghaladja a jelen technológiátokat. A tér-idő módosítást már egészen lenyűgöző módon alkalmazzák a test szöveteinek gyógyításában. Tehát, a felébredő gondolkodók figyelmét kérjük a gyógyítás új technológiájának meghonosításához a Földön. Ez a jelen korban már sürgetővé vált a betegségek elterjesztése okán. Vegyétek fel a kapcsolatot tehát a Fényszövetség Galaktikus Szövetségeseivel! Egyre több orvos kezdi el belátni, hogy a jelen gyógyítási technológia és szemléletmód a Földön változtatásokat kíván. Anatómiai tudásuk és helyzeti pozíciójuk miatt vesszük fel velük a kapcsolatot a gyógyítás új útjainak megnyitásához. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy kiváltságosan ők azok, akikkel megosztjuk a tudást, csupán ők vannak a jelen körülmények között olyan helyzetben, hogy a leghatékonyabban alkalmazhassák az új technológiákat. Így, drága szeretett, földi síkon tevékenykedő, már a gondolataitokban a fény ösvényére lépett gyógyító orvosok, ne lepődjetek meg, ha álmotokban megosztják veletek az új tudást!

Legyetek a Teremtés áldott állapotában mindig! Szerető figyelmünkkel követjük törekvéseiteket. Legyetek áldottak segítőkész gondolataitokban!


Autoírással csatornázta:Tara

 

 
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 14
Összes: 2938109
Hónap: 25016
Nap: 674