Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások, vélemények az oldalról

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Egy tanu - Re: 4028.Debrecen.Izsó u 11.II.Lép.F.2. Kapu T.22. nyisztorm@gmail.com

hol lennénk ha Árpád is csak koszorúzgatott vón Atilla sírjánál?
tenni kék nem pedig hinni, meg emlékezgetni.

axl rose - budapset

-Zuhanyoz le- mondta

- Találsz ott tusfürdőt is,-mondta és, maga elé engedett , hogy menyek csak előre.Ott van a fürdőszoba. amit egyébként már ismertem hisz sokszor voltam abban a lakásban. Már olyan mintha haza járnák és mindig más nő fogad. Beléptem a fürdő szobába. mögöttem állt, arra gondoltam,hogy nézi a fenekem. ennek örültem. Becsuktam magam után az ajtót.Előtte még egymásra mosolyogtunk. Beléptem a kádba, kiléptem belőle, letöröltem a vizet a szerszámomról, és a testem egyéb részeiről. Végeztem némi kézi munkát, legalább fél merev állapotba jelenjek meg a nő előtt.Megnéztem magam a tükörben is, íme az ember aki lányokhoz jár. Ez a rész mindig nagyon tetszik, jó érzés tudni, hogy pár perc múlva egy általam teljesen ismeretlen nővel fogok szeretkezni, akinek gyönyörű szép két kezes mellei vannak. Felírhatok egy újabb nevet , a már egyébként sem rövid listámra. Majd a századik nőnek, veszek egy tortát és megünnepeljük, hogy ő a századik. Majd jól rákenek a tortát a lábaira és lenyalom róla. Nagyon szeretek gyönyörű harisnyás női lábakat nyalogatni.

Kézi munkámnak meg lett az eredménye fél merev állapotba kerültem. Még se teljesen lekonyulva jelenjek, meg a hölgy előtt.Természetesen tudtam,hogy Nelly szájában egy pillanat alatt totál kemény lesz. Kellemes a tudat,hogy pár perc múlva le fog szívni egy jó csaj.
Ráraktam a törülközőt a mosógép tetejére és kijöttem a fürdő szobából. Bementem a háló szobába.Picit szomorúan vettem tudomásul, hogy az ablak le van engedve így az utcáról nem fognak belátni. Imádok mások előtt szeretkezni.
.
A ismerős kisméretű tv ott volt közvetlenül az ágy mellet, valami reklám ment. Pár másodperc múlva megjelent a csaj, és közölte,hogy egy pillanat és jön, addig várjak, és kiment. Nagyon jó kényelmes ágy volt abban a szobában. Több nővel szeretkeztem már ott, vártam nagyon az újabb hölgyet. Aki nem váratott sokáig. Megjelent a fekete felsőjében.Rutinosan, gyorsan levetkőzött előttem.

-Feküdj le az ágyra- mondta
Lefeküdtem.
-Gumival vagy gumi nélkül kéred?-kérdezte.

Feküdtem az ágyon, kellemes látvány volt Nelly két kezes mellei. Angyalbőr sorozatban szerepelt egy szimpatikus keblekkel rendelkező csaj, aki butikban dolgozott. Az ő neve szintén Nelly. Kedvenc női nevem a Nelly. Nagyon jó a hangzása.

Simogatta a tököm. A nagy két kezes mellei picit lógtak és nagyon izgatóak voltak

- Gumi nélkül kérem-mondtam

Eljött a dolog érdemi része. Bevette végre valahára a szájába és meglepően erősen és ügyesen szívni kezdte. Eltűnt a kalapom a szájában. tökéletesen csinálta magas színvonalon, hálás vagyok neki azóta is. Vannak emlékezetes franciázások, Nelly franciája ilyen volt. nagyon magas színvonalon csinálta. Profi volt a hölgy. A sok gyakorlás meg tette a kedvező hatását. Döbbenetesen jól le szívott. Ajánlani tudom mindenkinek, akit még nem szívott le.De annak is, akit már leszívott.


A csaj hatalmas két kezes melle, igazán jó volt. Ő elhelyezkedett mellém az ágyon, én feküdtem ő inkább ült. Vártam a jó műsort. Simogatta a tököm a combjaim, mosolygott. A szerszámom, fél merev állapotában sem volt. Hozzá ért az ujjaival, lágyan húzkodta, egy pillanat alatt kétszer olyan nagy lett. Mikor bevette a szájában már teljesen fel volt állva. Mindig feláll, ilyen gyönyörű hölgy társaságában, aki oda adóan szív le, nagyon energikusan, nagy bele éléssel. picit meg is ijedtem,hogy el fogok sülni. Rögtön arra gondoltam,hogy szólni fogok, ha érzem,hogy a tejem el indul a tökömből. Nem éreztem ilyet

Nelly nyelvével körbe nyalta a makkom, erősen szívta, és a kezével nem húzkodta. Illetlenség kézzel húzkodni, szívás közben. Ezt a dolgot illene sok egyéb nőnek megtanulni, akik kézzel rángatják a szerszámot, de csak azért,hogy minél hamarabb süljön el, hogy a puncijuk meg meneküljön. Ez a viselkedés végtelenül bunkó. Mi vendégek nem a szerszám rángatást értjük, a

axl rose - budapset

Nelly 30

Felhívtam a csajt. Meglepően kedves volt a telefonban,kellemes női hang. Nyoma sem volt bármiféle nagyképűségnek, lenéző stílusnak, vagy hazugságnak. Ami jellemző, sok lányra, hogy meg beszéljük az idő pontot, mi vendégek türelmesen várunk, aztán telefonálluk, és akkor egyszerűen fel sem veszik , vagy közlik,hogy nem alkalmas.

Sok lánynak lenne mit tanulni, jó modorból, illemtanból.

-Szia, mehetek hozzád?- kérdeztem
- Igen, mikor szeretnél jönni?- így a csaj.
-Most- mondtam.
-Masszást vagy, szeretkezés?
-Szeretkezés- válaszoltam

Soha nem veszek igénybe masszást vidékilány .hu hirdetőtől. Ha ilyen szolgáltatás kell, akkor elmegyek egy szalonba. Itteni Nőtől nekem csak sex sex sex. Abban maradtunk, hogy negyed óra múlva telefonálok az általam már jól ismert ház elől. Zsebre vágtam a telefont és indultam. A csaj utcájában megálltam pisilni egy fa mögött.Néhány járó kelő hölgy nem épen nagy örömére.

Telefonáltam a ház előt és megnyomtam a kettes gombot. brrrr- kinyílt az ajtó. Beléptem , kicsit mentem előre és jobbra fordultam, ott már egy nyitott lakás ajtó várt Fekete színű felsőben volt. Szuper dekoltás , amelyik csajnak ilyen van, azzal nem lehet szemkontaktust tartani. Szimpatikus két kezes keblek voltak. Vállig érő fekete egyenes haj , picit molett cica. Örültem , hogy lesz mit fogni rajta.Igazából a nagy mellek szerelmese vagyok. Legjobban a 18 éves nagy mellű lányokat szeretem. Lesz mit fogni rajta. Ez járt a fejemben. Nyújtotta a kezét. Bemutatkoztunk egymásnak.

-Nelly - vagyok
Én is bemutatkoztam.
-A cipőm levegyem?-kérdeztem.
-Hát...

Levettem , és a zoknit is.Így cipő és zokni nélkül beléptem az általam már jól ismert szobába. Az ismerős szekrény polcán, ruhák voltak így egy székre raktam le a szatyrom. A telefonom és a bukszám volt benne, egy műanyag ásvány vizes palack társaságában.

-Vetkőzz le-mondta a csaj

Levettem a kabátom, pulóverem, a nadrágom. A szerszámom, nyugalmi helyzetben volt. Adott Nelly egy törülközőt,

-Zuhanyoz le- mondta

- Találsz ott tusfürdőt is,-mondta és, maga elé engedett , hogy menyek csak előre.Ott van a fürdőszoba. amit egyébként már ismertem hisz sokszor voltam abban a lakásban. Már olyan mintha haza járnák és mindig más nő fogad. Beléptem a fürdő szobába. mögöttem állt, arra

axl rose - budapset

Hosszú egyenes, fekete hajú valóban párduc testű ,a hirdetésének megfelelően tényleg 27 évesnek kinéző hölgy fogadott,

Én is bemutatkoztam.

- Levegyem a cipőm?- kérdeztem a háló szoba előtt.
- Azt jól teszed- válaszolta a kurva.

A szobában , jobb oldalt közvetlenül az ágy mellet az éjjeli szekrényen, egy meglepően kisméretű tv. Be volt kapcsolva, valami könnyű zenei műsor ment. Meglehetősen halkan.

-Vetkőzz le, nyugodtan- mondta a csaj.

És kiment a szobából, először a zöld színű kabátom vettem le, majd a fehér pólóm, végül a gatyám, szomorúan néztem lefelé, hogy a faszom még fél merev állapotban sincs,
A farkamba életet akartam lehelni, ezért húzkodtam a kezemmel.Vissza jött a lány. Láthatóan nem zavarta a szolid fasz verésem, társalgási hangon, közölte az ajándék mértékét. Újra hibáztam, mert a telefonban nem kérdeztem meg előre, de ezúttal nem ért meglepetés.


-Feküdj le, az ágyra - mondta.

Igazából a beszélgetésünk tő mondatokra korlátozódott. De én nem voltam kezdeményező , biztos vagyok benne ha akartam volna , beszélgetett volna velem. Picit zavart, hogy nem ajánlotta fel, hogy zuhanyozást.

Levette a melltartóját , én akkor már az ágyon feküdtem, továbbra is lekonyult fasszal. A bugyi levételt, és a fazonra igazított pina szőr,-ami egy vékony csík volt-, látványát már kényelmesen az ágyon feküdve élvezhetem.

Leült mellém és a kezével finoman elkezdte húzkodni a faszkalapomról a bőrt le, és vissza, egyáltalán nem sietősen, nem rángatta, mint más kolléga női akik azon vannak, hogy már ilyenkor süljön el a fasz. kb fél perc múlva, negyed merev állapotba került a farkam. Kellemes vizuális látvány volt a jó formás, nem bolti csöcse. Úgy helyezkedett el , hogy a jobb melle a kezem ügyébe tudott kerülni. Így illik. Én szopatás közben mindig igényelem a csöcs markolást. Azzal kiegészítve az orális sex kurva jó élményét.

Kurva bunkó az a nő, aki szopatás közben úgy helyezkedik el az ágyon, hogy a csöcseihez, nem lehet hozzá férni.

Amira, úgy gondolta már felhúzhatja gumit. Egy pillanat alatt felcsapta. A kis méretű tv előtt, kb 8, 10 gumi volt kivéve a papír dobozából. Szerte szét voltak ott szórva.

Nagyon finoman elkezdte szopni a faszom, szinte semmit nem éreztem, a gumi erősen gyengíti az élményt,de jó volt, mert a jobb kezemmel a jobb csöcse után kaptam, azt tapiztam élveztem imádtam, akartam. A hosszú fekete egyenes haja a mellemhez ért, örültem, hogy egy ilyen formás kurvát választottam. Fogtam a jobb csöcsét, mert az volt hozzám közelebb és a szopatás egész ideje alatt markoltam. Gyengében, erősebben. Újra meg kellet állapítanom, hogy az eredeti csöcs érintése, össze sem hasonlítható a bolti csöcs tapintásával. A bolti cici ugyan kurva jól néz ki, meg meredeznek a bimbók az ég felé keményen, de érintésre jóval gyengébb mint az eredetinek. Nekem fontos,hogy a tenyeremben valóban kurva jó tapintású csöcsöt érezhessek.


-Szólj majd ha szeretnéd kezdeni-mondta a csaj ,és újra bekapta a faszkalapom.

Szívta a faszom, a fasz szopó csaj mindig kellemes látvány, főleg ha az én faszomat szívja.

Tette a dolgát a kurva , markoltam a jobb formás kis csöcsét, épen bele illet a tenyerembe. Kibaszott jó érzés csöcsök után kapni. Ezzel minden kurvázó makk társam tisztában van.

Baszott jó dolog, hogy vannak: Kicsi , nagy, logó, formás, eredeti és bolti csöcsök.Kurva nagy a választék.

A 18 éves pinák csöcseinek a tapintása egészen más mint egy 50 éves logó csöcs.

Amira aki egy 27 éves pina. Az ő csöcse, tapintásra és látványra is tökéletes.

Behunytam a szemem és átadtam magam a cici tapogatás élvezetének. Feküdtem az ágyon, ő a faszom fölé hajolt, mozgott a feje, láttam,hogy a fasz kalapom időről, időre eltűnik a szájában. Nekem a szopatás mellé, csöcs tapizás is kell, mint másnak a kávé mellé a cigaretta.Jobbra fordítottam a fejem, a tévében, valami csaj énekelt, alig lehetett hallani.axl rose - budapset

AMIRA 27


Rábai Tamás - Kiskunlacháza

Üdv.
Tegnap regiszráltam erre az oldalra mert egy scifit írok időutazással kapcsolatosat.
Így találtam erre az oldalra.
Szóval.
Kis gyerek korom óta kisért egy álom ami még a mai napig tisztán él bennem.
Ugy 4-5 éves lehettem mikor álmodtam.
Egy sár gödörben fekszem,körülöttem csontsovány halottak.Ennyi.
1977-ben születtem.Úgy,hogy teljesen kizárt,hogy a tévében láttam már akinek volt egyátalán.
Ez az álom pár évig tartott és magától elmúlt.
Örülnék neki ha valaki tudna értelmes dolgot irnia.
De szerintem egy másik életem lehetett amire emlékeztem.Úgy tudom,hogy a kisgyerekek néha emlékeznek az előzö életükre ami idövel elmulik.
Erről ennyit.
De ha valakit érdekel,hogy mik történtek velem és mik vannak a mai napig annak elmesélem.
Viszlát.dydsy - budapset

Nincs és nem is lehet át ütő erő.Ezt csak maguk a földönkívüliek kezdeményezhetik.Nyilvános bejelentkezéssel.
Láttam egy repülő csésze aljat ,idegen űrhajó volt.Sokszor hallani,ez butaság.
Mert a technikai újdonságok a hadseregnél jelenek meg,pl.Ők titkolják az új repülőket.Ami földönkívüli ufónak tűnik.Ez nagyon gyenge.2015 ben az ufokról íly módon egyet tudunk.Vannak.
Ugyanez,ókori építkezések,jelenlegi technikával nem tudunk,több ezer tonnás kőtömböket faragni.Meg márvány keménységű anyagból,szarkofágot készíteni.Ez zseniálisan vicces.Mert az ókori emberek 20 000 tonnás kőtömböket,szállítottak,könnyen,lazán.A sor a végtelenségik folytatható szinte.

hogy jön ez ide?

ismerjük meg a világunkat.

dydsy - UFO

Nincs válasz.De van sok kérdés ez olyan jó.Sok még a titok.És egy,egy válasz újabb kérdéseket szül.
Képek,videók.Nekem ezek felejtősek.Hamisítványok. A szemtanúk akik hülyét csinálnak magukból,ők már érdekesek.Mert nem érdekük,hogy hülyének nézzék őket.A magasan képzett emberek,űrhajósok ,stb,is figyelemre méltóak.

Változnak az idők.ma már egy komoly tudós,akadémikus.Nem ír az ufókról.
Vagy igen?Összeesküvés elméletek.Direct,készítik fel az embereket a nem beszéléssel,vagy a beszéléssel az ufókról.Manipuláció a médiában.Ezt sem hiszem el.
Vannak szép történelmi tények.Barlang rajzokon ufó ábrázolások.Tele van velük a padlás.
Tele van a padlás.De ,nincs át ütő erő.Napi lapban nem jelenik meg,hogy a piramisokat nem a réz korszak legelején álló emberek építették.

Vagy ha meg is jelenik.Nincs át ütő erő.

Eddig még nincs.


Petivitéz - véleményem

Tiszteletem tettem, mert az asszonyom Szelei Magdolnára felnéz és még talán hallgat (rajta kívül még egy Zoli nevű TientalTouch hókuszpókra, aki hamarabb értesült róla, hogy elment a magzatvíz, mint én, az apa, aki ott feküdt mellette). Tehát a kérdésem az volna; van-e szüksége egy koraszülött csecsemőnek arra, hogy boldog-boldogtalan nyúzza, ölelgesse, hurcibálja, fényképeztesse magát vele? Vagy - szerintem - csak az édesanyjára, legkevesebb 6 hetes, de inkább 3 hónapos koráig.

Véleményem az oldalról; tisztelek és becsülök minden tanítót, de legfőképp a magyar kultúrkörből,aki nem hisz, hanem tud. s csak azt adja tovább, azt hiszi el, amiben megbizonyosodott.
Nekem a legfőbb bizonyságom; hogy aki másra hivatkozik, az gyenge jellem, s nem követendő. Értem ez alatt a Jézusozást, aki a világ vallástörténelmében már elég sokszor leszületett Fénygyermek zsidó karaktere. Erről a kultúrkörről pedig talán semmit sem kell mondjak, magáért beszél. Sértődés ne essék, be akinek inge vegye magára!

Üdvözlettel; Péter

réka - réka

Szép,gratula,réka

axl - Re: réka

szia réka,várj!le írom itt,hogy én mit gondolok.

RÉKA - Re: Re: réka

..

axl rose - Re: réka

mi szép?

RÉKA - Re: Re: réka

Tetszik a honlap.RÉKA

axl rose - Re: réka

mi szép?

axl rose - Re: réka

szép graturálok ,réka cica

RÉKA - Re: Re: réka

..

axl rose - budapset

réka,nem tudom,hogy mikor írszte.és mikor írok én?szerintem te én vagyok.de,imádlak mert zseniálisan értelmetlenül ismétled az egy értelmetlen mondatod

RÉKA - Re: budapset

Bocsánat és üdv:RÉKA

RÉKA - RÉKA

Szuper és tetszik!RÉKA 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3121325
Hónap: 17198
Nap: 487