Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szolgáltatás

 

 

Szolgáltatások:

 

 

   - csakratisztítás, csakraharmonizálás

   - auramérés, aurafeltöltés

   - átok, rontás megszüntetése

   - megszállók eltávolítása személyekről

     /elhalt lélek, démon, ördög/

   - lakások, terek tisztítása

   - káros földsugárzás kimérése lakásokban, terekben

   - káros földsugárzás hatástalanítása lakásokban, terekben

 

Ha bármilyen problémád van és szeretnéd megosztani velem,  vagy esetleg segítséget szeretnél kérni tőlem, írj bátran.

 

 

               

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szabados Ingrid - e-mail címem: flores84@azet.sk

Szia Avatara.
Ingrid vagyok és azt szeretném megkérdezni, hogy legközelebb mikor és hol lesz előadásod? Azért is kérdezem, mert én Szekszárdon élek és ha valamikor ellátogatsz Tolna megyébe, akkor nagyon nagyon szívesen ott lennék az előadásodon..
Köszönettel és üdvözlettel

Ingrid

Zsolt - Chemtrails

E-mail címem : lelle65@freemail.hu
Kérjétek a képeket , szívesen elküldöm!
Zsolt

Zsolt - Chemtrails

Üdvözlet!
Tegnap /2012.szeptember 22.-én / intenzív "csíkozás" volt Debrecen térségében naplemente előtt . Talán nem véletlen , hogy pont aznap - az őszi napéjegyenlőség napján - történt !
Számtalan fényképet készítettem róla , amit szívesen elküldök !
Ébredjetek !
Szeretet mindenkinek !
Zsolt

Vitez Csilla - csilla.vitez@gmail.com

Kedves Villas Bela!

A segitseget szeretnem kerni.
Erdeklodni szeretnek, hogy lenne e lehetoseg egy szemelyes talalkozasra.
Fontos lenne, egy tagabb elbeszelgetes egy bizonyos temarol.

koszonettel

Csilla

Mariann - mmarian@vipmail.hu

Kedves Magdolna!

Érdeklődni szeretnék, hogy mi okozhatja a reggeli fáradtságot. Gyerekkorom óta, (34 éves vagyok) kevés kivétellel, minden reggel fáradt és nyúzott vagyok. Sokszor még fáradtabb, mint lefekvéskor. Tudna ajánlani erre megoldást?

Köszönettel: Mariann

Mariann - Re: mmarian@vipmail.hu

Kedves Spiritiszta!

Csak elnézést szeretnék kérni a figyelmetlenségért és a helytelen megszólításért.

Mariann

Róbert atya - Re: mmarian@vipmail.hu

Kedve Mmarian!

Én nem tudom, hogy nekem szabad-e reagálnom levelére, hiszen nem én vagyok, akinek a kérdését címezte, de veszem bátorságom és leírom a véleményemet.

A reggeli fáradságnak számtalan oka lehetséges, testi és lelki egyaránt. A testiekre segít, ha elkezd rendszeresen sportolni valamit, vagy lefekvés előtt tesz egy legalább fél órás könnyed sétát a házkörül. Továbbá szedjen vitaminokat rendszeresen.

A lelki dolgokkal kapcsolatban érdemes megfigyelni a gyermek viselkedését, mely reggel kipattan az ágyból és rohan a teendői felé, buzgón tesz-vesz, stb. Ez más szavakkal azt jelenti, hogy van egy célja, amit el szeretne érni és azonnal akcióba lendül. Ha Ön előtt egy gyötrelmes nap áll, nem pedig egy lelkesítő cél, ami örömet okoz, akkor ne is várja, hogy valaha is kipihenten ébredjen.

Váltson életmódot, tűzzön ki célokat, melyektől boldognak érezhetné Magát, lehet, hogy munkahelyet kell változtatnia, lehet hogy hatalmas elnyomás alatt van az életének egy része, stb.

Ha mindezeket félretesszük, akkor gondoljunk arra, hogy az ember alvás közben illetve után nem igazán néz kifelé a fejéből, a figyelmi egységei befelé vannak fordulva. Menjen reggel az ablakhoz és nézzen kifelé lehetőleg minél messzebbre. ez az első pillanatokban akárcsak fizikai fájdalommal is járhat, de nézzen ki a fejéből és egy idő után sokkal jobban fogja érezni magát.

Ha ezzel megvan, menjen a fürdőszobába és erőltessen mosolyt az arcára, majd kezdjen el hangosan nevetni. Az elején szégyelli, majd fizikai erőfeszítésébe fog kerülni a hangos nevetés, de ha kitart és átmegy hangos röhögésbe, olyat fog megtapasztalni, amit lehet hogy már régen nem érzett...

Baráti üdvözlettel:
Róbert atya
önkéntes lelkész

Tankó Erzsébet - zsokee64@citromail.hu

Tisztelettel Üdvözlöm!

Nem is tudom hogyan írjam le a problémámat ami a nővéremmel kapcsolatos. Már több jósnál, médiumnál is jártam, de segítséget sehonnan nem kaptam. Elvittem őt is egyszer, de azonkívül hogy 20 ezer Ft-ot elkértek tőlünk, a világon semmit nem csináltak vele. Állítólag megszállták őt, de mondott olyat is egy látó, hogy démoni csatornával van kapcsolatban. Nagyon szeretném megtudni egy igazi szakembertől hogy mi is történt vele, mert egyre rosszabbul van, és kezd össze zuhanni. Ezek az energiák szétszedik őt, és én tehetetlenül állok és nem tudok segíteni rajta. Még az is a probléma hogy már ő sem akarja, és nem hajlandó sehová menni. Jelenleg a pszichiátria zárt osztályán van, és sírok ha meglátom mi lett belőle. Legyen kedves tájékoztatást adni, hogy mit lehetne csinálni?

Köszönettel Erzsébet

Dochnal Róbert - Re: zsokee64@citromail.hu

Kérje ki a CCHR (Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért) Alapítvány tanácsát. A neten megtalálja az elérhetőségeket.

Dochnal Róbert - epitomester@dochnal.hu

Kedves Avatara!

Nagy élvezettel hallgattam végig több előadásodat, és most elszántam magam, hogy megosszak Veled egy pár gondolatot.

Az előadásaid során olyan dolgokat, olyan alapelveket és igazságokat mondasz el- a saját szavaiddal-, melyek egybecsengenek az általam immár 16 éve (ezen életemben) gyakorolt vallásommal. Mivel volt szerencsém a vallásom gyakorlása során megtapasztalni a testenkívüliséget illetve az előző életek realításait, bátorkodom ezt leírni Neked.

Én is Erdélyi gyerek vagyok, ott is születtem, nagyszüleim Aradi, Dévai és Andrásfalvi születésű magyarok, illetve a nevemet egy Ausztriai születésű nagyapámtól kaptam. Sosem tanítottak arra, hogy magyar érzelmű legyek, román iskolákba jártam, román barátaim voltak, magyar irodalmat, történelmet vagy bármi egyéb tantárgyat iskolákban nem tanulmányoztam, mégis Magyarországra települtem, és itt Itthon érzem magam.

Két életemmel ezelőtt Németországban majd Angliában, illetve egy hajón éltem a vége felé szelve a világot, de ez már magánügy...

Visszakanyarodva a mondandóm lényegéhez, én napi szinten gyakorlom a vallásomat, kb napi 3 órát. A mi vallásunk alapítója áttanulmányozott minden filozófiai irányzatot, minden vallást, illetve végig tanulmányozott 22 civilizációt, hogy megtalálja azokat a közös nevezőket, melyek minden egyénre azonosak, és kiderítse mi a legnagyobb közös nevező az emberi viselkedésben. A tanulmányok során rábukkant egy csomó alapigazságra, ezeket górcső alá vetett és a működőképesség tesztje alapján vagy megtartotta vagy ha nem volt általános érvényű, akkor elvetette.

Csak az alapkönyveink 22 db, több ezer előadásaink vannak, több tízezer leírt oldal, mind abból a célból, hogy segítsenek az embernek visszanyerni az eredeti képességeiket, melyeket elveszített az elmúlt 76 billió év során. Számunkra már réges-régen a történelem nem 2-5 ezer évről szól, és nem csak erről a bolygóról illetve erről az egy civilizációról.

Mivel a mi vallásunk maga az életről szól, és szinte minden életterületről van működőképes technológiánk, legyen az a gyereknevelés, a tanulás, a menedzsment, megoldás a drogokra vagy a bűnözők rehabilitációja, lelki tanácsadás, szellemi képességek helyreállítása, stb.., minden más felekezethez tartózó, bármi egyéb vallást gyakorló egyén megfér nálunk, mert nem igazán tud olyan problémával előállni, amire a profin kiképzett egyházi munkatársak nem birkóznának meg.

Annyit még tudni lehet rólunk, hogy véleményem szerint mi gátoltuk meg a 3.-ik világháború véres kirobbanását (melyről volt leírt forgatókönyv, és 1968-ra időzítették...), és különböző társadalomjobbító csoportjaink szakadatlanul munkálkodnak az aberrációk megszüntetésén és egy jobb élet megteremtésén a világ legkeményebb illetve legsújtottabb pontjain.

Biztosan hallottál már rólunk, de mondatszerkezeteidből azt olvasom le, hogy még nem tanulmányoztad írásainkat.

Levelemmel meg szeretném erősíteni, hogy jó úton jársz, árad Belőled a szeretett, és ez talán az egyik legfontosabb titok ebben az univerzumban.

További jó munkát kívánok Neked,
baráti üdvözlettel:

Dochnal Róbert
okl. építőmester szakmérnök
építési specialista.

Tóthné Julika - 4150 Püspökladány Honvéd u. 7-11 tothne72@citromail.hu

Kedves Spiritiszta!
Köszönöm azt a sok munkát amit belefektetett,eme oldal létrehozásába.Nekem nagyon tettszik,sok kérdésemre meg kaptam a választ.
Egy kis segítséget szeretnék kérni öntől a 16-éves lányomról van szó.Egy éve felügyel időnként egy bölcsődés kisfiúra,amikor anyuka nem tud érte menni,heti 2-3 alkalommal 1-1óra.Régebbről ismerik és nagyon szeretik egymást.Legutóbb a kisfiú elmúlt hét pénteken volt itt 2-órát amit végig is aludt.Aztán hétfőn kelet volna érte mennie,de történt egy kis baleset a kis fiú be verte a fejét elég csunya dudor van a tarkóján,igy anyukája ment érte.
Aztán másnap kedden véletlenül a lányom összetalálkozott az utcán a kisfiúval és anyukájával,furcsa meglepetésére a kisfiú ordítva szaladt előle mint aki nagyon fél,a mai nap szerda ugyanez szintén meg ismétlődött.
Nem értem a dolgot,tudom,hogy soha nem bántana egy gyereket sem,az anyuka mégis ezt szűrte le a dologból.Bár nekem van egy feltételezésem kérem erősítse meg,ha igazam van.Az anyuka nagy mágus és meg félemllitette a gyereket,hogy ilyesmi lehetséges-e nem tudom.Ez a kisfiú lassan 3-éves és még nem beszél, így azt sem tudja elmondani,hogy miért fél a lányomtól.Aztán az anyuka körül is voltak furcsaságok hétfőn ,mert ugyan a kisfiúért nem kellet érte menni de telefonált a lányomnak,hogy azért nyúgottan írja be azt az 1 órát,és a mai nap szintén,ilyet az elmúlt egy év alatt soha nem csinált,az egy órás felügyeletből mindig sokkal többlet,nem egyszer fordult elő,hogy a duplája,de ő mindig csak az 1-órát fizette.A csuszás az abból adódott,hogy jött a gyerekér végig kellett hallgatnom a napi problémáját és közben a gyerekre fűtyet sem hányt mert az ő problémája mindig sokkal fontosabb volt.

Kérem ha tud segítsen.
Előre is köszönöm.

Csepreghy Zoltán - csepreghyzoli@gmail.com

Mélyen tisztelt Kolléga,

én is tanár vagyok, ezért e megszólítás. Tiszta szívből és őszintén gratulálni szeretnék a csodaszép weboldalához, amely tartalmilag is lehengerlő! Egy nagy kérésem lenne. Legyen szíves nekem (én is eoldalban szerkesztek), részletesen leírni azt, hogy a baloldali menü-sávba, hogy tudta oly tökéletesen beilleszteni például a forgó kockát és a gömböt vagy például a videókat. Előre is nagyon szépen köszönöm segítségét, amelyért Önre a Jóisten áldását kérem.
Maradok további mély tisztelettel
Dr. Csepreghy Zoltán

István - Felemelkedés

Kedves Spiritiszta!
Útmutatást szeretnék kérni a felemelkedéssel kapcsolatba!
Előre is köszönöm!
István

Misinszki Mónika - i76monika@freemail.hu

Kedves Magdolna!

Először is köszönöm az áldásos munkád, amit a magyarokért és az emberiségért teszel. Csak "véletlenül" vettem részt a hatvani előadásodon, akkor még a nevedet sem ismertem, de tudtam jó helyen vagyok, mert az édesanyám és a húgom neve is Magdolna. Azóta hatalmas változáson mentem, megyek keresztül minden tekintetben, köszönet és örök hála neked érte.
A szombati budapesti előadásod meddig fog tartani? Júliusban hol és mikor lesznek előadásaid?
Szeretettel: Misinszki Mónika

Bajdik Ottó Dupález - utmutato2011@gmail.com

Magdolna Kedves!

Elsőnek tekintettem meg a 2012 06 04.-ei üzenet című videót a Lélek Tv-n.
Elragadtatásom határtalan. Irigylem Önt, amiért ennyit és így tehet mindannyiunkért.
Önzetlen szeretetből én is segítek az embereken több mint 30 éve (természetgyógyászat, számmisztika, stb), tudom a feladataimat, ismerem a háttérerőket, ok-okozati összefüggéseket.
Az életben egy véletlen sincs. Ezt évtizedek óta mondogatom, most sem véletlenül talált rám az Ön információja. Önök között a helyem, a holnapi, Hatvanban tartandó előadásán ott leszek, tevőlegesen és tudatosan Önökkel együttműködve szeretnék a továbbiakban is tenni MAGYAROKÉRT, az emberiségért...
Sok-sok szeretettel addig is, eredményes és sikeres munkálkodást kívánok szívből, Bajdik Ottó Dupález.
utmutato2011@gmail.com

Erika - Miskolc

Szeretnénk segítséget kérni,mi lehet a lelki oka ,hogy beteg vagyok ,pánik betegséget állapítottak meg.Mit tehetek hogy ,hogy végre meggyógyúljak?Tisztelettel:Erika

xixi - http://www.popreplicabags.com

Handbag your hands at zero cost is only next year on the common style. It is always easy, valuable,<a href="http://www.replicawatchesale1.com/">Replica Rolex</a> small, it may be those playful <a href="http://www.popreplicabags.com/">Replica Handbags</a> and elegant. Units of the overall performance of each model in a large number of adult women choose the wallet <a href="http://www.popreplicabags.com/louis-vuitton-handbags-louis-vuitton-keepall-c-1_2_37.html">Louis Vuitton Keepall</a> must have almost every one daughter. <a href="http://www.popreplicabags.com/">Louis Vuitton Handbags</a> Shoulder designer purse is not a great idea, and only <a href="http://www.popreplicabags.com/louis-vuitton-handbags-louis-vuitton-neverfull-c-1_2_34.html">Louis Vuitton Neverfull</a> recently made a full appearance with podium. <a href="http://www.popreplicabags.com/louis-vuitton-handbags-louis-vuitton-alma-c-1_2_35.html">Louis Vuitton Alma</a> The fashion designer worthy <a href="http://www.popreplicabags.com/louis-vuitton-handbags-louis-vuitton-speedy-c-1_2_33.html">Louis Vuitton Speedy</a>projects should be easy, and may be raised <a href="http://www.popreplicabags.com/louis-vuitton-handbags-louis-vuitton-artsy-c-1_2_36.html">Louis Vuitton Artsy</a> on a handbag brand has become a top model of the wrist strap.

xixi - http://www.popreplicabags.com

Handbag your hands at zero cost is only next year on the common style. It is always easy, valuable,[url=http://www.replicawatchesale1.com/]Replica Rolex[/url] small, it may be those playful [url=http://www.popreplicabags.com/]Replica Handbags[/url] and elegant. Units of the overall performance of each model in a large number of adult women choose the wallet [url=http://www.popreplicabags.com/louis-vuitton-handbags-louis-vuitton-keepall-c-1_2_37.html]Louis Vuitton Keepall[/url] must have almost every one daughter. [url=http://www.popreplicabags.com/]Louis Vuitton Handbags[/url] Shoulder designer purse is not a great idea, and only [url=http://www.popreplicabags.com/louis-vuitton-handbags-louis-vuitton-neverfull-c-1_2_34.html]Louis Vuitton Neverfull[/url] recently made a full appearance with podium. [url=http://www.popreplicabags.com/louis-vuitton-handbags-louis-vuitton-alma-c-1_2_35.html]Louis Vuitton Alma[/url] The fashion designer worthy [url=http://www.popreplicabags.com/louis-vuitton-handbags-louis-vuitton-speedy-c-1_2_33.html]Louis Vuitton Speedy[/url]projects should be easy, and may be raised [url=http://www.popreplicabags.com/louis-vuitton-handbags-louis-vuitton-artsy-c-1_2_36.html]Louis Vuitton Artsy[/url] on a handbag brand has become a top model of the wrist strap.

Zoltán - domos@freemail.hu

Tisztelt Spiritiszta!
Az a kérdésem, hogy mi az ami lenyom és olyan érzés, mintha gúzsba lennék kötve?
Itthoni dolgokkal összefügg és mit lehet tenni?
Üdvözlettel: Zoltán

Bea - adika1456@freemail.hu

Kedves Spiritiszta!
Szeretnék öntől segítséget kérni!Nem tudom mi lehet velem.Olyan vagyok mintha nem is én lennék!Szeretném önnel felvenni a kapcsolatot ha lehetséges.

Köszönöm Bea! 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3119911
Hónap: 17348
Nap: 528