Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Előrejelzés a 2011-es évre

 

Előrejelzés a 2011-es évre

 


 

 

Ahogy meghallgatjuk az időjárás jelentést, hogy mire készüljünk fel a következő napon, héten, vagy akár hónapban, úgy az ezoterikus eszközök, és hozzáértő szakemberek segítségével is előrejelzéseket kaphatunk, hogy ne „vakon” induljunk neki a napnak, hétnek, hónapnak, vagy akár évnek, ugyanis nem csak az időjárásnak van hatalmas, sokszor váratlan fordulatot hozó hatása az életünkre, hanem a földön, vagy országunkban történő eseményeknek is.

 

Az efféle módszereket lehet alkalmazni személyre szabottan, amiből megtudhatjuk pontosan mi várható számunkra az évben, de mivel sok olyan tényező van az életünkben, ami teljes körű, tehát kihatással van mindenkire, így ezek is utat mutatnak.

Alábbiakban az ezotéria különböző területein jártas szakemberek véleményei láthatóak, hogy mi várható az emberek életében 2011-ben.

 

Szandalfon

 

A 2011-es év minden szempontból hatalmas változásokat fog hozni az emberek életébe. Az évet a 4-es szám rezgése hatja át, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban az anyagi, fizikai világgal kapcsolatos dolgok fognak a középpontba kerülni, és teljes mértékben átalakulni.

 

A 11-es szám hatására mindez fokozottan fog érvényesülni, ami növelni fogja az emberekben a feszültséget, és bizonyos szellemi gondolkodók által hatalmas változások fognak bekövetkezni a világban. Nagyon sok újdonságra, és hatalmas fejlődésre számíthatunk a technológiák területén.

 

A dupla 1-es szám miatt, ebben az évben kiemelten fontos lesz az egyedi teljesítmény, és az emberek számára az „Én”. Időre lesz szükségük, hogy ezen túllépjenek, amihez némi magány, egyedüllét szükségeltetik. Azáltal, hogy az embereknek igényük lesz az egyedüllétre, sokat tudnak majd gondolkodni, és ha már tudatosan is, nem önző céljaikra, hanem saját maguk fejlesztésére, hibáik kiküszöbölésére helyezik a hangsúlyt, akkor sokkal gyorsabban, sokkal jobb eredményeket érhetnek el utána minden területen, és végső soron ezt a fajta tanulságot vonhatja majd le mindenki az év végeztével. Miután mindez a folyamat végbement – már pedig az év kb első, második negyedében ez meg is fog történni – nagy hangsúly helyeződik a kollektív, csoportos tevékenységekre. Ebben az évben hatalmas gyakorlati tapasztalatokat gyűjtenünk, hogy aktívan, építő jelleggel tudjuk együtt tölteni másokkal az időt.

 

A magyarok számára az év első negyedéve nagyon jól fog alakulni, egy nehéz helyzetből fogunk tudni országos szinten kilábalni. A második negyedévben valaminek véglegesen vége lesz, és nagy változások fognak bekövetkezni, amik elsősorban a magyarok anyagi helyzetét fogja pozitívan érinteni.

 

A harmadik negyedévben egy férfi új kihívások elé fog minket állítani, ami kisebb problémákat fog számunkra okozni, és ami egy bizonyos szinten ki fog gyűrűzni az év utolsó részébe is. Az év eddigi részeiben elsősorban a racionális gondolkodásmód, és az ész irányít mindent, de az év vége felé egyre inkább megjelennek az érzelmek, ami az egész nemzet számára egy új kezdetet fog hozni, és vagy pozitív híreket fogunk kapni, vagy valamilyen események pozitív irányba fogják elmozdítani az ország helyzetét.

 

Összefoglalóan azt mondanám, hogy ez az év sem lesz nehezebb, mint a 2010-es. Ahogy mindig úgy most is lesznek mindannyiunk számára nehézségek az élet minden területén, de ha ezeket nem ellenségeknek, hanem megoldandó feladatoknak, és képesség-, illetve személyiségfejlesztőknek fogjuk fel, úgy saját magunk számára könnyítjük meg a helyzetet. A nehézségek után pedig mindig a kellemes, örömteli időszakok következnek.

 

Az egyénekben végbement hatalmas változások pedig a végén országos szintre növekszenek, ami ha nem is egyből, de 2012 végére egy teljesen megváltozott, szebb világba vezeti át mindannyiunkat.

 

Ne hagyjuk, hogy letörjenek minket! Nézzünk mindig pozitívan az élet elé, sugározzuk magunkból ezt az energiát, még akkor is, amikor nehéz idők járnak felettünk, mert legyen meg bennünk a hit, és a bizonyosság, hogy minden okkal történik, és a rossz után csak a jó jöhet!

 


 

Pertik László – Ősi Mágus

 

A számmisztika alapján mindenképpen érdekes év, mivel két darab egyes is szerepel benne (Ego), így fontos év lesz az emberek önkifejezése, önérzete, önmegvalósítása. Ezek viszik majd a pálmát, tehát az egyéni érdek fog sok helyen a csapatszellem fölé kerekedni. Ami nem mindig baj, lévén így válnak ki a csoportból a vezéregyéniségek, a vezetők, akik alkalmasak arra, hogy az adott társaságot tovább vezessék a megfelelő úton.
Bár a segítő szándékból (kettes) csak egy darab szerepel benne, így is az Ego megnyilvánulása jó irányba fogja terelni a csoport érdekeit is!

 

 

Ugyancsak várható, hogy 2011-ben egyre több ember fogja keresni az igaz, szellemi utat, felhagyva a materiális nézetekkel. Sajnos ez annak következménye is lesz, hogy ez az év is tartogat néhány nem várt negatív eseményt, bár közel sem olyan súlyosakat, mint amiket idén éltünk meg. A hatása viszont több pozitív jelenségben nyilvánul majd meg, mint 2010-ben!

 

Az emberek nyitottabbak is lesznek a dolgok mögé nézni, meglátni a rosszban is az értelmet és képesek lesznek összefogni másokért!
Várható még a spirituális világ egyfajta "öntisztulási folyamatának" beindulása is, amire már nagyon régen várnak az igaz úton, mások segítségét szem előtt tartva járók! Sokak csalását, szemfényvesztését leleplezik, ugyanakkor bizonyosságot nyerhetünk azok felől, akik valódi tudással, igazi képességekkel rendelkeznek!

 

Valamikor a nyár derekán születik Magyarországon egy ember, aki már gyerekként nagy hatással lesz a környezetére, hamar híres lesz vele született különleges képességeivel! Őt egész életében és utána is még nagyon sokáig fogják emlegetni!
Kapunk majd néhány olyan égi jelet is, amiket ott és akkor nem fognak tudni értelmezni az emberek, a beavatottak pedig tudni fogják, hogy (egyelőre) nem magyarázhatják meg az embereknek az értelmüket. Ez némi feszültséget teremt majd, de kellő időben minden ki fog derülni az arra érdemes egyének által!

 


 

Amler Krisztina

 

Hatalmas változás indult el a felemelkedés útján. Ez egy tisztulási folyamat, ami hatással van az emberiségre és a földre. Mindez a folyamat elkerülhetetlen, és magában hordozza fizikai testünk átalakulását és átlényegülését. Ahogy változik a világunk, úgy alakul át a föld. Mindez sejtszinten történik, ami kihatással van fizikai testünkre. Egy új korszak küszöbén állunk, egy új világ van születőben, ami a legfontosabb, az a tudatosság. Fel kell előre készülni azokra a fizikai tünetekre, amiket nem lehet elkerülni. Ha valaki ellenáll, sokkal nehezebben éli meg a változást, ami érzelmi és fizikai szinten történik. Ez érzelmi szinten azt jelenti, hogy minden, ami bennünk van, például régi érzelem, sérelem, vagy múltbéli megszokott minta, felszínre tör, és ezáltal minden kitisztul belőlünk érzelmi és fizikai szinten is.

 

 

Nagyon fontos, hogy figyeljünk belső hangunkra, amely útmutatást adhat a bennünk zajló változáskor. Ahogy változik az ember belsőleg úgy a külvilág is változik. Azzá vállunk, akik mindig is lenni szerettünk volna. Mi okozza mindezt a változást? A földi dimenziók változása. Mint tudjuk az ember a földön a harmadik dimenzióban él, de a fejlődés, ami már elkezdődött azt hordozza magában, hogy újabb dimenziókba léphetünk. Megnövekedik az ember rezgésszáma és ezáltal befogadóbbá válunk az isteni energiák érzékelésére. Biztos sokan hallottak arról, hogy egyre több emberben jönnek elő azok a spirituális képességek, amelyeket már leszületésünkkor magunkkal hoztunk. Itt meg kell említenem, ez egy természetes folyamat, hogy minden változásra fel lehet készülni. Fontos az, hogyan éljük meg a változásokat, azokkal az isteni energiákkal, amik már jelen vannak.

 

 

Megindult a harc a lelkekért az Isten és a Gonosz között. Most erősebben érződik a gonosz hatalma. Azok az emberek, akik már elindultak a fejlődés útján, sokkal erőteljesebben néznek szembe a gonosz ármánykodásaival, de ne aggódjanak, mert nagyon sok angyal érkezett a Földre, hogy segítsék az emberek fejlődését és átsegítsék őket a nehézségeken. Fontos feladatunk megtanulni, segítséget kérni az angyaloktól, mert a szabad akarat miatt csak abban az esetben segíthetnek nekünk, ha erre kérjük őket. Csak abban az esetben avatkozhatnak be kérés nélkül, ha életünk forog kockán. Más esetekben nekünk kell kérni az ő segítségüket és támogatásukat. Merjünk segítséget kérni az angyaloktól! Figyeljünk oda gondolataink tisztaságára, s az angyalok üzeneteire. Ismerjük fel azokat a segítőket környezetünkben, akik a fejlődésünket szolgálják és segítséget nyújtanak nehéz helyzetekben.

 

Az isteni segítség sok formát ölthet. Ne akarjuk meghatározni a megoldást, ők tudják mi a jó nekünk. Sok univerzális törvény működik a földön és ezeknek összhangban kell lenniük. Ne essünk kétségbe, ha valami negatív esemény történik, mert ebben benne van a probléma megoldásának kulcsa. Minden az életünkben fellépő nehézség a fejlődésünket szolgálja, minden spirituális tapasztalás által egy lépcsőfokot lépünk előre fejlődésünk útján, amely a magasba visz bennünket. Meg kell szabadulni a régi mintáktól, hogy beengedjük az újat az

 

életünkbe. A legfontosabb ebben az időszakban a feltétel nélküli szeretet és a megbocsátás. A megbocsátás elsősorban önmagunknak, mert ha ezt megtesszük és elfogadjuk magunkat és cselekedeteinket, őszintén és tisztán tudjuk szeretni önmagunkat. Ez az első lépcsőfok a többi ember feltétel nélküli szeretetéhez, mert ha szeretet van a szívünkben önmagunk iránt, csak abban az esetben tudjuk megnyitni a szívünket mások szeretetére.

 

Ha valaki rosszat akar nekünk, esetleg fájdalmat okoz, szeretettel forduljunk felé, mert a szeretet ereje semlegesíti a gonosz erejét. Szeretetenergiával kell feltölteni a földet, hogy tudjunk segíteni azoknak az embereknek, akiknek nehezebb a változás, mert ez a szeretetenergia mellyel feltöltjük a földet, a föld gyógyulásához vezet, és ez később visszahat az egész emberiségre, így segítve a föld lakóit a változás idején. Ezek a bennünk és a földben végbemenő változások vezetnek el bennünket a 2012-es dimenzióváltáshoz, ami egyben egy új világ érkezését hozza el a föld és az emberiség számára.

forrás: angyalrend.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3175685
Hónap: 37005
Nap: 605