Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mihály Arkangyal - 2011. az Új Föld energiái

2011.  AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI

Celia Fenn/Mihály Arkangyal

 

[kivonat]

 
A Föld befejezte átmeneti átalakulását, melyet a Nagy Kereszt összehangolásakor [2010. aug. 4-7] kezdett el.
 
Az átrendeződése az 5. dimenzióba és egy új Idővonalon megkezdődött.
 
2011. január 4.-én a Föld teljes mértékben összhangba került a neki szánt új pályájával, és azzal az új frekvenciával, amely azt biztosítja, hogy megérkezzen a 2012-es decemberi Csillagkapu átjáróba, beérkezzen az Időtlenség és a Végtelen frekvencia adományaiba.
 
Frekvenciaváltás történt, egy magasabb tudatosságú frekvencia van jelen, és ez gyorsabb ütemű itt, mint a 3 D-s. Az a Paradoxon, hogy az itt tapasztalt gyorsabb 5 D-s frekvencián kevesebb időbe kerül a megtapasztalási idő. A 3 D-ben ezt a frekvenciát úgy tapasztalod meg, hogy az idő felgyorsul és a dolgok sokkal lassabban történnek meg.
 
Isteni kegyelemből, most ez a 2 frekvencia  (a 3. D és 5. D-s)  egyszerre van jelen, hogy a Föld lakosságának legyen ideje alkalmazkodni az Új frekvenciához és idővonalhoz.
 
Mindkettő egyszerre lesz jelen és elérhető, optimálisan 2012. közepéig, majd a 3 D - s rendszer elkezd összeomlani, ahogy a Föld elkezdi bejárati útját a 2012-es decemberi Csillagkapun keresztül az Időtlenség és a Végtelen Tudatosság zónájába, és ahogy már felkészült Tudatosság új evolúciós lépésébe, amikor is: A FÉNY ÚJ KORSZAKA ÉS BÉKESSÉGE BEKÖSZÖNT.
 

Elhatározott személyes felkészülésre van szükségünk a következő 18 hónapban.

 
A régi időszak zsákutcába került, úgy érezzük majd egyre gyorsabban, folyik majd az idő, rohanást, idegességet, túl sok tennivalót látunk majd magunk körül, míg az 5. d-s idővonalon, úgy érzed majd, hogy minden lelassul, nyugalomban és békességben van, és mindenre lesz/van bőven időd, bármit is szeretnél.
Úgy érezheted, minden nyugodt és békés, és minden rendben van, isteni rendben van az életünkben.
 
Bőségben és jólétben fogjuk megtapasztalni, attól függetlenül, milyen a pénzügyi helyzetünk, és akkor megérkeznek a csodák az életünkben, ahogy felénk mozog az élet kalandja a Földön.
Fontos leföldeni magunkat az új idővonalon, hogy a Fénytestünk és Fizikai Testünk hozzásimuljanak az új frekvencia rezgésébe, mert minél magasabb a rezgés energiája, annál lassabbak lesznek az élettapasztalásaink.
 
Kezdetben előfordulhatnak némi összehangolási zavarok, szorongás, alvászavar, kimerültség, hányinger, ahogy a test foglalkozik az új időfrekvenciával. Ez egy ideiglenes tünet: Mozgási Émelység, amint a szeretet beállítja és újrakalibrálja a testet az új frekvenciába magát.

A fizikai test is keresztülhalad a felemelkedési folyamatán, változik és összehangolódva halad át a 2012-es Végtelenség időkapun.

 
Mentesítsük magunkat a drámáktól, a múlt energiájától, és a szeretet és megbocsátás elegye legyen az első, hogy a fénytestet és fizikai testet összhangba tartsa az Isteni Akarat.
A tudatosság része, az, hogy érezzük magunkat: legyünk békességben, meditáció és mély levegővétel segít.
 
A Békesség energiája: nem a konfliktus és háború hiánya. Inkább egy különleges energia, egyben a feltétel nélküli szeretet, könyörületesség és Hála energiája. Egy olyan belső energia, amelynek először ki kell virágoznia a szívben, hogy megtapasztalható legyen a külső valóságban.
 
A belső béke tudatos lehorgonyozása a szívekben, ez az új Föld mag-megnyilvánulása.
Mindenki, aki ezt eléri, a Fény Mesterévé válik, és meg tudja nyilvánítani az Új Földet és Új Idővonalat az életében.
 
Az egyik legfontosabb dátum ebben az évben: 2011:11:11 lesz, amikor a Csillag és Időkapu megadja a végső beállításait a Föld utazásának, majd a Galaktikus sík összehangolódásán keresztül: 2012.12.12-n keresztül, 2012.:12:21-én beérkezik az Időkapuba.
 
Az utazás tehát tovább folytatódik ebben az évben.
 
Celia Fenn/Mihály Ark
 
Forrás: http://www.dragonsystem.hu/fenyegyseg/
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3175685
Hónap: 37005
Nap: 605