Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kuthumi- 2011. az Átalakulás, a Választás, és a Szív Éve

2011. az Átalakulás, a Választás és a SZÍV Éve
 
Írta: Kuthumi Lal Singh/
Ascension Explorers/
Felemelkedés Felfedezői Lou James   
 
2011. január 14. péntek, 09:31
 
 
 
‘2011’
az Átalakulás, a Választás és a SZÍV Éve
 
 
 
Namaste rendkívüli,
rendkívüli barátaim, Namaste..!

 

 
Egy ideje már nem írtam nektek ebben a formában, most azonban, azt hiszem, valószínűleg el kellett jönnöm, hogy ilyen módon osszam meg veletek a mai napot.  Miért pont a mai napon? Hát, azok számára, akik tudatában vannak a számmisztikának a (3) hármas az a szám, amely intuitíve, mágikus, előnyös, előhozza a sokoldalúságot és a kifejezést.
 
Azonkívül a hármas, az hármasság is, azaz egység. Szakrális geometriában, a három pont egyesül, egyensúlyt hozva létre, mert a Múltat a Jelent és a Jövőt jelképezi.  Más szóval, úgy is mondhatjuk, hogy a hármas a MOST száma.

Szeretettel köszöntelek benneteket kedveseim, Kuthumi vagyok, és sok napot töltöttem az elmúlt lineáris évben felkészüléssel erre az Átalakulási Időszakra, amit meg fogtok tapasztalni. Kérdezhetnétek miért kellett felkészülnöm erre? Az nem előfeltétel volt, hanem választás, és lehetővé tette számomra a további kiterjedést, ami által a megvilágosodás egy magasabb megfigyelői rálátásával láthattam, hogyan segíthetem az Emberiséget az átalakulásban.
 
Mert tudom, hogy a 2011-es év folyamán nagyon sok leleplezés lesz. Miért van az, hogy amikor mi Felemelkedettek a leleplezésről beszélünk a ti emberi elmétek automatikusan vált hipersebességgel az előítéletbe, hogy a kormányok és a „hatalmon lévők”  lepleződnek le mint sarlatánok.
 
Ez nem ítélkezés részetekről kedveseim?  Az átalakulás ezen idejében sokan közületek szembesítve lesztek majd a választással; a változás választásával, az elengedés választásával és a tisztánlátással – igen a tisztánlátás, az választás és még sok más terület.  Meg kell értenetek, hogy a legmélyebb tisztelettel, de az Én megbecsülésével azt mondom nektek: sokan közületek – még a “legfelvilágosultabbak” is valószínűleg beleesnek az áldozat, illetve a vádló szerepébe. Fel szeretném erre hívni a figyelmeteket a mai napon, a háromság – az egyensúly napján, emlékezzetek rá, választhatjátok, hogy nem lesztek egyik sem, sem az áldozat sem vádló.
 
Sokan fognak jönni és elmenni linearitásotok ezen szakaszában, feltörnek, és erősek lesznek, aztán láthatóan elsodródnak majd, mint a füst a szélben. Az nem a ti dolgotok, hogy ítélkezzetek felettük, inkább küldjetek együttérzést és szeretetet feléjük. Ti, nem kell, hogy egyetértsetek tanításaikkal vagy azzal a módszerrel, ahogyan bemutatják, azt amit kaptak, hogy megosszák az emberiséggel, de arra kérlek benneteket ne pletykáljátok és ne ráncigáljátok le őket energiáitokkal.
 
Inkább küldjetek szeretetet és fényt hozzájuk, ha tévednek vagy kissé egyensúlyt vesztettek, hogy vissza tudjanak jönni középpontjukba és az igazsághoz. Sokan olyan terheket cipelnek, amit ti meg sem értetek, és mivel nem értitek a rájuk bízott dolog mélységét, amit meg kell tenniük, úgy érzitek, hogy ”egoisták” illetve nincsenek egyensúlyban. Itt nem annak a kidolgozásáról van szó, hogy hogyan tudnák a kapott üzeneteket a legmegfelelőbben lehozni a társadalom számára, amely ítéletekkel teli.
 
Értsétek meg, hogy csak, azért mert egyeseknek több kapcsolatuk van a Felemelkedettekkel, az Angyalokkal, az Ősökkel stb., és nem tökéletesek – bármi is légyen a tökéletesség - attól még ők is emberi testben lévő energia, akik igyekeznek egyensúlyba kerülni és az útjukon haladni.  Ennek következtében, amikor látjátok azokat, akik a látszólagos egóval törnek fel, hallgassátok meg a szavaikat, amikor beszélnek mert a szavak amiket megosztanak nem üres levegő. Nekik az a rendeltetésük, hogy azokat a pozíciókat foglalják el egy meghatározott ideig, amíg ott vannak, és ennyi. Ők nem bomlasztók hanem irány mutatók, ők a nyílhegyek, a zászlók amelyek bizonyos pontokra vonják a figyelmeteket.
 
Szeressétek és érezzetek együtt velük szeretteim. Ők a ti felsőbb javatokért vannak itt.
 
Kedves emberek, szeretteim, tudnotok kell, hogy én Kuthumi, bár időnként hallgatásba merülök, mindég itt vagyok, figyellek benneteket, és kész vagyok támogatni azokat, akik segítséget kérnek. Energiáitok kiterjedésében, amit tapasztaltok, most azt fogjátok látni, hogy hasonló kiterjedés történik az általatok Gaia-nak nevezett energiájával is.  Én Anyának hívom őt. Gyakran mondtuk, hogy lesz idő, amikor egyensúlyban lesztek egymással, vagy előbb ti terjedtek ki ő meg követ benneteket és fordítva, de mindketten elértétek azt a szakaszt kiterjedésetekben, ahol már együtt növekedtek.
 
Ez így a helyes és így van jól. Csodálatos Gaiatok, leveti régi módjait, némely részei a Földnek dideregni és rázkódni fognak, de ennek meg kell történnie. Értsétek meg emberek, hogy a ti kiterjedésetek támogatja Gaia kiterjedését, és mindegy, hogy hol vagytok a bolygón, energiátok kapcsolódik az övéhez.
 
Néhányan közületek dátumokat kaptatok, amelyek a különleges energiájú napokat jelölik. Ezeken a napokon energia áramlik be Gaia testébe és a felébredt emberekhez, akik összekapcsolódtatok vele. Arra kérlek benneteket, hogy ne válaszoljatok félelemmel az energiának, amit éreztek, hanem örvendjetek annak, ami jönni fog ezáltal.
 
Ne hagyjátok, hogy megzavarjon benneteket. Ne engedjétek meg magatoknak, hogy a jelentéktelen viták csapdájába essetek, hogy kinek van igaza s kinek nincs. Használjátok a szív és a szeretet nyelvét, és akkor képesek lesztek találkozni az elfogadás nem ítélkező szintjén.
 
Az elkövetkező év nem a pihenés ideje lesz, ez az átalakulás ideje. Mi is az átalakulás? Az átalakulás az, az idő, amikor megváltoztok, amikor a leggyönyörűbb lényekké alakulhattok át, ha a metamorfózist megengeditek.
 
Hogyha az elengedést válasszátok az év folyamán – nevezzük a “báb évének” mint a pillangóknál – akkor azokat a dolgokat gyűjtitek be, amelyek benneteket szolgálnak, és elengeditek mindazt energiátokból, ami már nem. Lesznek pillanatok, amikor látszólagos félreértés vagy fájdalmas dolog történik; de NE reagáljatok a “fájdalom diktálta” módon, hanem engedjétek meg, hogy a béke rezonáljon veletek és legyetek a megértés szintjén.
 
Tudnotok kell, hogy szívemből szól az üzenet hozzátok, mivel én már láttam az emberek változását mindkét a ”pozitív” és a “negatíve” irányban is és arra kérlek mindannyiótokat, hogy válasszatok az átalakulás évében bölcsen.
 
Sokan közületek hatalmas növekedést fognak tapasztalni; mások viszont azt érezhetik, hogy egy helyben álltok és csüggedté váltatok! Ennek az egyszerűsítésnek VÉGET KELL VETNI! Mert mindenki a saját energiáiban halad és változik, a saját egyedi, különleges és gyönyörű módján.
 
Engedjétek meg magatoknak, hogy a bennetek lévő igazság tudásával felismerjétek, hogy időnként szükséges “megállni”, hogy a növekedés behatoljon energiátok minden területére. Aztán ismét a folyamatos előrehaladás következik.
 
Az idén ne engedjétek el mentális egyensúlyotok ellenőrzését. Nem őrültetek meg! Az ön-kétely, ahogy jön, úgy el is megy, csak maradjatok hűek a szívetekhez!
 
Én, Kuthumi, megígérem nektek azt, hogy ha képesek lesztek ellenállni az átalakulás zűrzavaros idejének vagy a metamorfózis rázkódásainak, akkor erősebbek lesztek, mint valaha, mert az Új Energiák Legújabbika, elárassza bolygótokat és átárasztja a bolygót 2012 időszakába.  Elvárásaitok a következő 2012-es évre vonatkozóan már beindítottak bizonyos dolgokat, azonban ezek is változhatnak, ahogy haladtok az átalakulás évében.
 
Adjatok engedélyt önmagatoknak, hogy megtapasztaljátok - ,a  régi érzelmek, amelyek már nem szolgálnak benneteket, az emlékek, amelyek visszatartanak benneteket, a család amely megakadályoz benneteket önmagatok teljességébe lépésében, az álmok melyek nem mások csak szertefoszló álmok csupán, - elengedési “fájdalmát!”
 
ENGEDJÉTEK EL a múltat kedveseim, gyertek a MOST pillanatába, és engedjétek meg magatoknak, hogy érezzetek, tapintsatok, tudjatok, ízleljetek, legyetek a jelen MOST-ban. Tapasztaljátok meg a pillanat teljességét és ismerjétek fel, hogy erőteljesek vagytok Istenségetekben, AZ ÉN VAGYOK Lélek tudatosságotokban és Minden Ami Vagytok benső esszenciájában. Amint megtanultok kapcsolódni a Szeretet Univerzális Energiájához és Gaia Leföldelő Energiájához erőteljes lényekké váltok akikre szükség van, hogy itt legyenek és behozzák az egyensúlyt erre a bolygóra.
 
Ez már nem az imák és mantrák által fog megtörténni, bár azok segítettek hozzá benneteket, hogy eljussatok a béke országába, már nem támaszkodhattok rájuk, mivel azok hipnotikus mesterkélések csupán, arra valók, hogy egyensúlyba hozzátok a régi szén alapú testeteket – ti már egyre inkább kristály alapú testűek vagytok.
 
Engedjétek meg magatoknak az együttrezgést a bennetek és körülöttetek lévő Fény hangjaival és vibrációjával. Érezzétek amint az Univerzum energiái új módon kapcsolódnak hozzátok. Érezzétek a Forrás Szeretetét, Istent, az Egységet, adjatok engedélyt rá, hogy ez a Szeretet kapcsolódjon hozzátok, és akkor érezni fogjátok Gaia, a Forrás, a Teremtő szívének szándékait, és osztozzatok ebben a szeretetben szabad választások által, adjátok hozzá saját egyensúly hányadosotokat és ezt egyesítve hozzátok el a hármasságot, azaz az egyensúlyt a létezésbe.

Ezt jelenti a hármasság: TE – FORRÁS – GAIA.
 
Hogyha meg tudjátok engedni magatoknak, hogy túljussatok az apró különbségeiteken, kinek ez s kinek van az, avagy hol él ez vagy az a személy és ki honnan jön, hogy rendbe hozza bármelyik területet, KÉRLEK BENNETEKET, engedjétek ezt el. Lássatok túl ezen, lássátok meg, hogy Gaianak nincs szüksége, hogy csoportok ezrei csatangolják keresztül-kasul eltemetve ezt-azt, füstjeleket felküldve ezért vagy azért, amire mindentől nagyobb szüksége van az, az egyesült föld lakók, akiknek egyesült szívükhöz és energiájukhoz kapcsolódni lehet és lehetőséget adnak Gaianak a szeretetbeli egyensúlyra.
 
Próbáljátok meg! Szervezzetek csoportokat a világ minden táján, és küldjetek szeretetet Gaianak egy megadott napon egy, megadott időben. Nem szükséges, hogy ez kötelezővé váljon, inkább a választásotok legyen, amit folyamatosan tesztek hetente, havonta vagy évente. Ti válasszatok. Egyszerűen csak hozzátok egyensúlyba önmagatokat és kapcsolódjatok Gaiahoz.
 
Ti olyan kiváltságos időben vagytok itt szeretett emberek, amikor láthatjátok az egyik korszak kezdeti kialakulását és a másik korszak alkonyát. Ne engedjétek, hogy emberi különbségeitek útját állják ennek élvezését. Teremtsetek magatoknak egy másfajta világot, ahol TI változhattok, s nem csak változhattok, hanem MEG IS VÁLTOZTOK! Ahol hatással vagytok a körülöttetek lévőkre, amikor megengeditek magatoknak begyűjteni az energiákat, melyek szétbomlasszák szereteteket és annak szülő helyét.  Ne feledjétek, aminek ellenálltok, az kitart mellettetek. Ez érvényes MINDENRE az életben, nem csak a “spirituális” vagy az “energia” világában, hanem a fizikai világotokban is.
 
Értsétek meg, hogy kormányaitok változni fognak, meg kell változniuk, akár csak a fizikai valóság dolgai is megváltoznak, legyen az a tőzsde, a ház és ingatlan piac; NE HAGYJÁTOK kibillenteni magatokat azáltal, hogy látszólag visszatér a “normális” helyzet.
 
NEM AZ TÖRTÉNIK. Igen, házaitok értéke emelkedik majd egy ideig és igen, a tőzsde felfelé ível és ismét népszerű lesz. Ásványaitok és más javaitok értéke árad és apad majd, ahogy az szokott volt lenni rendesen és a dolgok állása úgy tűnhet, hogy a nyugati, keleti, északi és déli fronton is a “helyzet változatlan”. 
 
DE, higgyétek el amikor azt mondom, ez a “vihar előtti csend!” Hogy ez a vihar mikor tör ki azt én nem mondhatom meg pontosan, mert én nem vagyok “jós”, azonban készüljetek fel arra, hogy ha az elkövetkező két évben olyan változások történnek melyek ellentétben vannak azzal amit most itt mondtam, akkor mindennek a szétfolyását fogjátok látni ismét. Ha az emberek nem tanulnak leckéikből, amelyek már egyszer fel lettek adva, akkor a leckék ismétlődnek.
 
Ti teremtők vagytok és bármit módosíthattok, ami még egyelőre nem a jelen most, ezért engedjétek meg magatoknak az idén a folyékonyságot, legyetek folyékonyak az energiában és folyékonyak a szeretetben.
 
Kedves szeretteim, mi, akik itt ülünk a “fátyol ama oldalán” nem szeretnénk egyikőtök “szenvedését” sem látni, de az választás kérdése. Ti tökéletesen képesek vagytok átalakítani mindazt, amit blokkoknak látunk energia mezőtökben és erre nincs is jobb időpont mint a nap, amely a hármast hordozza magában. Mindentől jobban kérünk benneteket, engedjétek meg, hogy az átalakulás folyékonysága veletek legyen linearitásotok ebben az évében. 
 
Tegyétek magatoknak könnyűvé és kényelmessé, amit tesztek ebben az évben. Ez egy nagyszerű év lesz, a növekedés, a kiterjedés éve, de legfőképpen az Átalakulás éve. Látni fogjátok önmagatok Átalakulását a régiből az új, nagyobb energiájú létezési formába, ezáltal több energiát fogtok látni, érezni és tapasztalni a változásokban is.
 
Ez az, az év, amikor igazán változtathattok, ha azt választjátok. Lépjetek el a szikla peremétől és ugorjatok. Engedjétek meg, hogy igazi önvalótok esszenciája előre lépjen és akkor látni fogjátok azokat a dolgokat, amiről eddig csak álmodtatok csupán.
 
Kapcsolódjatok össze szívetekben és engedjétek többször hallani a szív hangját ebben az évben. A szív vezessen benneteket, legyetek tudatosak mindenben, amit tesztek, éljétek tudatosan az életet, engedjétek el a kicsinyességet és engedjétek meg, hogy Felsőbb Énetek kommunikáljon veletek.
 
Fogjátok meg Gaia kezét, mert az elkövetkező 24-48 órában “remegni”* fog, és tudjátok, hogy ő csak elengedi most a ti félelmeiteket is. Ha megálltok egy pillanatra és felismeritek, hogy Gaianak is vannak fenntartásai, ugyanakkor ő is bizonytalan abban, miként fog az emberiség válaszolni a bekövetkező változásokra, akkor megértitek, hogy nem minden csak rólatok szól, hanem az egész emberiségről és az egész világmindenségről.
Élvezzétek 2011-es évet kedveseim, a vidámság éve lesz, ha azt választjátok.
 
 

 

 

Namaste
 
Group: Ascension Explorers
 
Ez az kommunikáció szabadon megosztható, csak arra kérünk benneteket hogy tüntessétek fel az alábbi adatokat:
 
www.AscensionExplorers.com via Lou James 3 Jan 2011 szerzői jog NZ.
 
Köszönjük.
 
 

 

Forditotta: Sári Izabella
 
* megjegyzés: ezekben a napokban 3 jelentős földrengés történ a Földön, gyéren lakott területeken (NJ)
 
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3175685
Hónap: 37005
Nap: 605