Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Globális meditációk 12-12-12

LEHETŐSÉGEK GLOBÁLIS MEDITÁCIÓKHOZ VALÓ KAPCSOLÓDÁSRA:

1.Tyberonn (Metatron csatornázójának) szervezésében

12.jpgMeditálj velünk 12 percet, bárhol is lennél a Földön!
12:00 – 12:12 között 2012-12-12-én (Budapest / 19:00-19:12)

Fókuszáljunk a Harmóniára- Békére, Szeretetre és a Teremtőre!

 

***Sacred Meditation Times :

Hawaii – 08:00 am Pacific – 10:00 am Mountain – 11:00 am Eastern – 1:00 pm
London – 6:00 pm
Holland 7:00 pm = BUDAPEST (19:00)
Sydney Australia – Next Day Dec 13 – 5:00 am
Auckland, NZ – Next Day Dec. 13 – 7:00 am

Forrás: http://the2012scenario.com/2012/12/global-meditation-on-121212/#more-155188, www.Earth-Keeper.com

 —————————————————————-

2. Globális Meditáció 13:30-kor Budapesti idő szerint

 http://www.youtube.com/watch?v=3boqddWaF1g&feature=youtu.be

(videó francia, német, angol portugál, lengyel felirattal)

 Screen%20Shot%202012-08-20%20at%205_15_36%20AM

 

Forrás: http://the2012scenario.com

http://www.themastershift.com/The_Master_Shift/Home.htm

http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 19
Összes: 2125912
Hónap: 36873
Nap: 951